Nema na čemu
Razmišljam da preorderujem dead space kao test preordera preko arg. Da li neko ima ideju da l ce sve proći regularno ako preorderujem sad pa odmah vratim nalog na US gde mi je inače?
(Ne pitajte me zasto vraćam regiju nazad sa argentine)
ja uradio jutros, sve proslo bez problema. Meni uvek stoji argentina
Menjanje regiona konzole ne moze da napravi sa kupovinom, koliko ja znam. Ionako svi menjanju na novi zeland kada hoce npr ranije da pokrenu igru.
Pozdrav svima , prvo da vam se zahvalim na svim info vezano za kupovinu igrica preko Arg, veceras obavih prvu kupovinu par igrica sve je proslo bez problema
Imam pitanje vezano za fifu2023 , iscitah ranije postove i uzeo sam je kroz fifu 2021 cincar usteda cca300 rsd e sad ono sto me buni da li za ovaj nacin kupovine fife mi je potreban game pass za istu ,posto ne igram toliko cesto ovo mi je prva konzola dobijena na poklon … Pa mi je ideja bila da kupim par igrica kad se skupi drustvo i nesto za svoju dusu
malo razgledao fife 2023 mi nema u owned games iako kad udjem u opsirnije o fifi pise da mogu da je deinstaliram i instaliram kad god pozelim( pozeljno zbog manjka prostora na serie s), a kad udjem na store nudi mi da je opet kupim . Pa cisto ako neko moze da mi da odg na dva pitanja prvo da li zahteva game pass, i drugo da li sam ja kupio igricu ,ako jesam gde se ona nalazi kad je obrisem, u all games je sada vidim. Hvala.
Kada kupovina uspješno prođe igra je zauvijek tvoja i nema nikakvih naknadnih uvjeta ili poništavanja. Provjeri da nisi slučajno uzeo last gen verziju. Instalacija ti je omogućena na sportskim igrama zato što u sklopu EA playa imaš 10h demo verziju svake od njih.
Imam series s sa usa regionom i ultimate game pass koj traje jos 20tak dana
Imam nekoliko kupljenih igara
Gde da uzmem UGP najpovoljnije ?
Konverzija gold u ultimate najmanje kosta… pronadji na forumu imas temu. Evo je
Sad ne znam jel kupovina uspesno prosla trebalo bi da jeste posto su ostale iz prodavnice prosle ,
Mislim da sam pogresio sto sam u fifi 2021 kupio fifu 2023 za x/s za oko 2660 pezosa oko 900 rsd, i proverio zaduzena mi je kartica , ne vidim istu u owned games ,u all games stoji i na storu mi nudi da je opet kupim po sada snizenoj ceni 3600pez.
Ugasi konzolu. Sacekaj 2 minuta, upali je i otvori owned games i pojavice se. Jesi uspeo?
Ako nekoga zanima ima na ARG store-u igra GREAK Memories Of Azur za 270ars,
pa sami izračunajte kojom karticom plaćate koliko je, uglavnon smešna cena svakako.
Ko voli metroidvania igre biće i više nego zadovoljan, ja je igram i baš mi se dopala.
Uspeo sam hvala puno ako jos neko kupi fifu 23 kroz neku stariju verziju i ne vidi je potrebno je samo da restartuje konzolu .
Mozes i samo da se odlogujes i ponovo logujes ali mi je bilo lakse da objasnim da restartujes . Bitno da radi. Ovo vazi za sve sto kupis.
Da li je neko skorije uzimao YouTube premium porodični paket i koja je cena?
700ARS.
Samo Vanced i bleja
Mislis ReVanced😁
Ce me boli Enis da petljam sa Vanced kad za manje od 200 din imam YT Premium. I posle ja Pirocanac
Ne, ne, ja i dalje furam stari Vanced, dok ne zvekne skroz.
Koji si buržuj
Furam Vanced dok nisam ni znao za ARG da može YT
Nego, okle ti Visa za YT prevarantu?!