Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Dobro, neka bude po tvome da nemoze. Ja ti kažem da može i da ja to tako radim već godinama ali dobro, šta ja znam… misliš stvarno da sam tako lud da plaćam 13€ mesečno za Game Pass Ultimate? Za 100€ sam uplatio za 3 godine Game Pass Ultimate (3 godine Gold i jedan mesec Game Pass Ultimate da bi se to pretvorilo) sad u februaru i nisam napravio novi nalog nego preko svog kome je region na nemackom. Naravno da ne smeš imati aktivan Gold ili Game Pass da bi se to tako moglo odradit.

Navali narode, krenula novogodišnja sniženja na Arg Store-u :grinning:

4 Likes

Razmatram kupovinu Tony Hawk Pro Sketar 1+2 za nesto vise od 1100 din. Jel igrao neko, kako su uradili remake?

Pored Arg store-a vredi obici i Turski. Cene pojedinih naslova su dosta nize.

Odlično su odradili, ja sam samo probao ali izgleda odlično.

1 Like

U poslednje vreme sam koristio FreeVPN na androidu za redeem, ali od pre neki dan javlja ovo:

Redeem preko PC i Hola VPN radi bez problema.

1 Like

VPN.lat i dalje bez greske kod mene na androidu. Pu da ga ne ureknem…

5 Likes

Radi,probao sam i ja

1 Like

Svaka čast svima i hvala na tutorijalu. Ispoštvao sam svaki korak i sve je ispalo kako treba. Bukvalno sam guglao ovo i registrovao sam se samo da se zahvalim.

4 Likes

Je l’ može neki tut kako ovo da kupim?

Hvala!

Bilo bi lepo da sa nama sa vremena na vreme podeliš utiske o igrama koje igraš :slight_smile:.

2 Likes

Napraviš novi nalog na konzoli, namestiš region storea da bude Indija, ubaciš podatke za plaćanje svoje kartice, ali adresa mora biti neka random Indijska(nađeš na netu bilo koju ulicu i grad).
Posle sve zavisi od tvoje kartice da li ti prolazi kupovina sa iste.

1 Like

Imam jedan nalog na kom su mi sve igre i imam jedan za kupovinu u argentini, je l’ mogu da na ovom prvom nalogu, gde su mi sve igre, promenim region i uzmem ovu pretplatu?

Trebalo bi da može pod uslovom da već nisi u pretplati za GPU, ja sam pravio novi nalog i znam da tako radi 100%.

Nemoj stari nalog na koristis i menjas region. Uvek koristi neki novi-napravi novi. Ovako kako ti kaze @lesa je najbolje resenje. Mozes da poremetis ovo sa Arg pa sve iznova da praviš.

Aha, ok. Hvala! Mogu li onda nekako da šerujem igre sa starog naloga na ovaj novi, indijski?

Svi nalozi na konzoli dele medjusobno sve igre i pretplate. Recimo imas gamepass na indijskom, mocices da ga koristis i na svom nalogu. Ja trenutno koristim gamepass sa turskog naloga na mom USA nalogu.

Pa super! Znači napravim novi nalog za Indiju, uzmem šta mi treba i onda se uogujem na onaj prvi nalog i imam pretplatu?
Treba li nešto da podesim za taj share ili je zo po difoltu namešteno?

Tako je. Nista ne diras oko share-a. Sve je automatski tako :slightly_smiling_face: ja turski nalog koristim samo za pretplatu - gamepass, nikada se nisam ulogovao na njega vise :slightly_smiling_face:

Nesto sam se zbunio :rofl: Ako kupim 3 meseca gpu za turski region, mogu li da sa VPN-om redeem-ujem kod na argentinski nalog gde vec imam gpu?