Pozdrav, proveo sam dan listajuci forum posto planiram da kupim XBOX 360 Arcade u Rodi za 200e…
To je najjeftinija varijanta i mislio sam da usput kupim i flash od 16gb pa da ga koristim kao HDD… Nisam neki zaludjenik za igrama i bice mi dovoljne PES i neki Tenis cisto sa drustvom da igram.
E sad, pala mi je na pamet jedna ideja uz pomoc koje bih mogao da igram jos koju igricu a nisam video da je neko spomenuo ranije … Da li ja mogu da kupim 2 flasha pa da ih koristim nezavisno jedan od drugog, lupam kada mi se igra PES koji mi je na prvom flashu samo pre paljenja ubacim taj flash a Tenis na drugom ubacim drugi…
U teoriji mi se cini da je izvodljivo, ali da li je u praksi izvodljivo??
Mozes, ne trebas ih ubacivati i izbacivati, nemas potrebe, ostavis oba dva u nutra …po jednom usb portu ti je max 16gb, pretpostavljam da to znas posto si napisao ““mislio sam da usput kupim i flash od 16gb pa da ga koristim kao HDD.””
Hvala…
Kazem, proveo sam skoro ceo dan listajuci forum, nesto sam naucio barem
Uzgred, koliko ima usb portova?
Dva…napisao sam ti gore.
Stani, a jel Dzojstici idu na usb portove ili imaju posebni ulazu kao kod PlayStation-a? Zato sto ako ubacim dva Dzojstika, onda ne mogu nijedan flash?
Bezicni su, jedino ako si kupis zicane, sto pretpostavljam da neces, ostaju ti oba porta slobodna…slabo si ti to naucio, procitaj ovo bit ce ti puno jasnije:http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-hardware-software-f-a-q/3482-pitanja-i-odgovori-v2-0-a.html
Reseno, LOCK!