Xbox All Access objava

Ono o čemu se šuškalo oko Gamescoma danas će biti objavljeno a u pitanju je paket koji sadrži
Xbox One konzolu (S ili X)
Xbox Live Gold
Xbox Game Pass

Dok čekamo zvanične cene pretplate (spominje je $22/mesečno za Xbox One S i $35/mesečno za Xbox One X), sigurno znamo da je ugovor na dve godine. Ovo je verovatno samo za US.

2 Likes

Ok, evo i zvanične objave:

1 Like

Sjajno! Kada pogledam na kakve sve gluposti se bacaju pare, ovo dodje kao nestvarna ponuda.
Šteta što samo živim na pogrešnom kontinentu, inače bi odmah aplicirao i kupio X1X varijantu.

2 Likes

Možda će ovo uskoro kod nas… Pošto ovo već postoji u Telekomu, ali se prodaje samo PS4 koliko ja znam… Tako da za nas ovo nije ništa novo, ali su cene dosta veće od cena ovde u Shop-u… Tako da je daj pare odmah i uštedite ili na rate i platite više…

Ovde je totalno drugačija priča u odnosu na telekom i njihovo preuveličavanje cena. Dobije se komplet sve što ti treba - konzola, gold, game pass, još platiš manje nego što bi to platio da uzimaš sve to pojedinačno, plus je sve na rate. Praktično ne osetiš plaćanje, a igraš se do mile volje 2 godine totalno legalno sa gomilom igara, sve nove eksluzive su ti odmah dostupne i na kraju još ti ostane konzola.

Sve što mogu reći je samo BRAVO MS :slight_smile: i kada će ovo kod nas da dodje :frowning:

Ovo je namenjeno ljudima koji nemaju kinte da odjednom kupe konzolu i pretplate. Za ove pare mesečno mnogi će moći da priušte sebi konzolu i budu mirni sa sadržajem, čak iako da ne kupe nijednu igru.

Dobro je imati opcije.

2 Likes

Uuuh kad procure u prodaju ovi dvogodisnji kljucevi za Live i gamepass po oglasima. Pa odvojeno konzole…pasce cena samo tako sto je dobro za nas a mozda i konkurencija vise ne sedi skrstenih ruku pa urade nesto interesantno za korisnike.

1 Like