Prosle nedelje kupio sam konzolu Xbox 360 slim, konzola nije otvarana - fleshovana… Igram igru metro 2033 pa sam odlucio istu igru da instaliram na externi HDD, HDD sam formatirao instalirao igru i usput prebacio mp3 muziku i neke crtace za decu…, konzola je bila konektovana na internet,…
Juce sam probao da igram metro 2033 i igra se pet puta zamrzla pa sam ugasio xbox, ajd racuna bice bolje sutra, jutros sam ustao upalio konzolu i pustio igru odmah se zamrzla, konektovao sam se na LIVE i skinuo novi softwer i evo konzola radi vec 10-tak sati bez greske…
Posto konzola cita samo orginale gde je problem bio ??? Da li na ovakvu konzolu smem u opste da pustam mp3 muziku i filmove ili su mi sa neta uvalili nesto pa nije radilo kako treba???
Hvala
Da pridodam josh jedno zapazanje, : tokom problema sa zamrzavanjem igre konzola je bila dosta toplija da kazem bash vruca na mestu gde kuler izbacuje vazduh, to mi je bilo cudno pa kako su se tek grejaale stare konzole, trenutno sve ok…tj. posle update kod konzole temperatura je niza, ako me pitate kako sam merio temperaturu reci cu manuelno ruka na konzolu - eto…
Leti je normalno da se greju konzole, svima slim duva vreo vazduh e sada ako je gurnut u vitrini i nema gde da cirkulise onda jos vise btw SLIM ima blokadu za pregrejavanje i gasi konzolu.
Znam da par igara kao NPR Ninja Gaiden 2 freezuje - blokira uvek na razlicitim mestima.
Nadam se da ce se javiti neko kome je mozda metro pravio problema, probaj da skines title update, mozda je do igre.
Jer je meni ta igra radila normalno jedno vreme i onda je dosao loading pred neku misiju ne secam se vise koju i uvek je box tu zamrzao pazi sve sam probao i nikako nisam mogao da nateram box da prodje to mesto probao sam kod 2 druga i na njihovim konzolama je bila ista stvar a onda sam skinuo ponovo samo drugi torent i sve radilo kako treba,a imao sam i problem da je New Vegas zakucavao sve dok nisam skinuo update sa live-a i od tada radi savrseno.
Ne trebas da se opterecujes oko toga MP3 mu ne smeta sigurno,da ti i posle udate-a ne radi original e to bi vec bio problem ali ovako ne trebas da brines jer je metro sam po sebi prilicno bagovit,igrao original ili pirat,razvojnom timu je to bila prva igra za xbox pa ja razumljivo da su napravili par gresaka.
nije zamrzavala na istom mestu, nego na istom nivou koji sam igrao, posle novog update sve radi OK, inace konzola nije fleshovana, presao sam metro 2033 .)
Pitanje 2:
ako bih dokuio HDD za xbox da li bih na njega mogao prebaciti muziku i slike kao na PC tj. postoji li nekakav softwer kao total commander?
Ne mozes prebacivati sa pc-a na xbox-ov hdd jer ga ne mozes povezati sa kompom ako si to pitao jer mi nije jasno o kom hadru pricas da li eksternom ili si mislio da dokupis bas xbox-ov,jedini nacin je preko usb-a i programa xtaf pa da prebacuje malo po malo.
jasno, onda necu dokupljivati xbox hdd, imam jedan usb hdd od 640 gb pa cu ostati na njemu, kada sam formatirao usb hdd sa xbox-a napravljena je particija za xbox 16gb moze li vishe ?
da li se konzola moze zaraziti virusom preko usb uredjaja kao pc ?
Maksimalno podrzano preko usb-a je 16 gb a xbox ne moze dobiti virus.A evo ti i tutorijal ako neces da kupujes xbox-ov hdd kako da napravis svoj i iskoristis vise od 16 gb.
99.99999%=100% nema sanse da se pokrene virus, ako moze da se pokrene virus onda konzola moze da expoiltuje da pokrece pirate vrlo lako. da je moguce da se to napravi svaki dashboard bi bio crackovan i pokretali bi pirate uvek.
Kao sto @gospodin covek kaze nema virusa, nema nacina da se hypervisor obori i pokrene virus
jednostavnije mi je kupiti xbox hdd sto se tice instalacije igara a sadasnji usb hdd da iskoristim za muziku/filmove… usb hdd vidi mi sve fajlove ali je samo 16gb rezervisano za instalaciju igrica…