Xbox 360 jako bucan

Pozdrav ljudi. Kupio sam juče xbox arcade 60gb sa kupujem prodajem i veoma je bučan. Kada sam povezao internet sa lanom, izbacio mi je da li želim da updateujem sistem ja sa lupio ne i ugasio se sa rrod-om. Dve lampice su bile upaljene što znači pregrejavanje. Nikakvog pregrejavanja nije bilo jedino je bio bučan. Xbox mi stoji horizontalno na stolu. Prvo na šta sam posumnjao je prašina u xbox-u ili možda termalna pasta. Ako neko zna šta da radim ili popravlja xboxove neka mi se javi.

Jel je FAT ili SLIM. Jel znas koja je ploca u njemu?

Slikaj zadnju stranu gde pise koliko volti i ampera ima

Ako je 16.5 baci to smeće u kontejner.

12,5 v i 16.5 ampera :frowning:

Vau, nisam ni znao da postoje Xenon Xboxovi jos uvek.

Mogu li barem da ga preprodam kao oldtimera xD

Možeš. Za 20 god.

Stavi ga ispod klime pa pici :smiley: . Ili zimi ne uplatis grejanje nego samo se grejes na njemu i voila :slight_smile:

Hahahaha o tome sam i ja razmišljao. Da ga ne palim do zime xD. Ali ako ima neko zainteresovan za 3000 neka se javi. Ovo mi je prvi xbox ikad kupljen i izgleda velika greška. Nadam se da će barem moći neke igrice da pokrene. Ako ništa ko je zainteresovan da se bakće sa ovim neka se javi.

(Izvinite zbog duplog posta)
Ne bih da budem previše optimističan, ali jer ima nekog rešenja za ovo?

Imao sam slicnu situaciju ali sa ps3 debeljkom isto sam bio neiskusan u to vrijeme uzeo sam polovan bez ikakvog gledanja i da li je ta revizija uopste dobra… Ali na greskama se uci, od tad samo novo makar ne igrao nista godinu dana…

Hvala na odgovoru, ja sam isto praktikovao samo novo ali nisam imao nešto mnogo para i eto. Dao sam 4000 dinara za konzolu koja je pobegla iz staračkog doma.

1 Like

Dobro jebote, lakše malo. Preprodacu za malo manje para i sve kul

Mozes da se ljutis koliko hoces, ali samo na sebe…

Ta konzola ne vredi nicemu… Mislim glupo je da uzimas bilo sta a da se ne raspitas kako i sta… I sada kada si se opekao hoces da je uvalis nekom drugom po sto po to… Potpuno bespotrebno posto u danasnje vreme ta generacija konzola moze da se uzme za jako male pare a da je u top stanju…

Pogledao sam malo i nije ženom nego zephyr. Mada to verovatno ništa ne znači.

To su dvije najgore revizije 360-ke

Pa da. I nije ženom nego xenon, užasni autocorrect xD

Mladjane, ovo ti je za nauk. Nikada polovnu tehniku…nikad! Ni od najboljeg druga

1 Like

Slažem se. Probacu malo da se skupim pa ću kupiti novi komp za godinu dana.