da li je probao neko kombinaciju da tera audio preko optickog ulaza na zvucnim karticama, recimo X-Fi Xtreme Audio / Titanium? mislim, moze i neka druga kartica samo da provereno sljaka.
Probao sam ja na SB Extigy i sve super sljaka, s tim sto ako je kartica interna kao ove sto si ti gore pomenuo moraces da drzis upaljen racunar da bi imao zvuk.
nije problem to za komp, on je svakako upaljen preko dana. problem je sto sam malo guglao i vidim da se neki zale da im stereo radi ali dolby surround ne (X-Fi Xtreme audio/Titanium). ideja mi je da to uradim preko interne zvucne (ili bar eksterne usb) kako bih iskoristio postojece zvucnike (inspire T5900).
Ja sa ovom mojom nisam imao problema, radi 5.1 jedino sto nemam digitalne zvucnike. Ako imas neki divX player sa optickim ulazom, probaj preko njega i on moze da odradi posao.
I ja da potvrdim da sljaka super na kucnom bioskopu… Jedino mi se ne svidja sto nema odvojen opticki ulaz kao na PS3 nego su ga zbudzili tako bzvz…
Radi sve ok samo nemoj da zaboravis da prebacis u sistemskim opcijama na xbox-u na dolby digital (5.1).
OK, hvala na odgovorima