pa citaj sinko odmah iznad tebe pise
Xbox 360 DVD Drive firmware flashing is NOT required to use x360key. However, this is a feature that may be added in a future x360key firmware update.
pa citaj sinko odmah iznad tebe pise
Xbox 360 DVD Drive firmware flashing is NOT required to use x360key. However, this is a feature that may be added in a future x360key firmware update.
ladno nisam skontao…my bad
Mislim da je C4eva na ovo mislio kad je rekao da u junu treba da izadje pandan x360key-a :
Team WODE Announces XODE - X360 Optical Drive Emulator
X360KEY is coming… ETA end of june…
we can only say this: “XBOX OPTICAL DRIVE EMULATOR aka XODE” is coming… For now we can not release specific information or images, which would benefit x360key…
after seeing the features and prices x360key we can say that:
1- Fortunately x360key follows the “old” approach of Wode… XODE instead introduces a new way of working really original… we will surprise you.
2- XODE will work on XBOX SLIM since its launch with a 100% support of AP25.
3-Half price then a X360KEY in production!!! thanks the new “original” concept of point 1…
We plan to release a first proof of working at middle/end of may with a nice video working on a X360 SLIM console… and a detailed review near the release of X360KEY… Production will be ready on JULY.
We advise all to wait before place BIG pre-orders from WIIKEY/X360KEY team, it is wise to don’t risk too much… after not tell us that there were not warned…
PS: we found time also to update WODE platform, finally the WEB interface is almost ready, we plan to release this feature next week.
PPSS: official website of XODE is www.xodejukebox.com soon online…
Evo sta malo konkurencije moze da uradi. Sad ce fino da se takmice ko ce dati tj izbaciti bolji proizvod a i cjene ce biti “normalnije”.
Jake rijeci od ovih XODE al vidjecemo ih u praksi… Sve u svemu - ocekuje nas jako turbulentno ljeto po pitanju xbox scene
U svakom slučaju bar ćemo imati izbor
Nekako mi je x360key zapao za oko…pogotovo ako uvedu opciju da se preko njega mjenja FW drive-a. Ostaje da vidimo na sta ce sve ovo izaci i jako je bitno ne zaletati se prilikom kupovine jer iz dana u dan uvodi se nesta novo. Ovi iz WODE, izgleda, imaju TX-ov blagoslov pa tako da ocekujem da se biti “bolji” za Live, jeftiniji ali ne vjerujem da ce moci mjenjati FW drive-a
To za menjanje fw-a,recimo promeni ga odigramo pirat sa externog hdd-a,i posle vrati u standardni i cepamo originale kao da nije fleshovana…?
u principu da, ali ovde se misli generalno na flesovanje, tipa ubacis FW preko x360key-a bez naknadnog otvaranja konzole, a i originale mozes da igras na flesovanom drajvu ne kontam cemu onda to konstantno menjanje fw-a tamo vamo, oni su ljudi naveli to kao opciju koju ce dodati posle
Pa recimo uzmem 2-3 original igre za live i da ne brinem o banu…
ti kad god igras pirate bilo off bilo live sanse uvek imas za ban na neko sledece kacenje na live, do sada sa LT pa i sa LT+ niko jos nije banovan, prilicno su sigurni firmware-i, a to sto bude izaslo novo mora biti jos sigurnije
Ako mozes ubaciti npr. : LT+ onda mozes i Stock FW (to ti je onaj originalni FW) i onda mozes igrati bez problema te originale na Live bez ikakve brige. Kao da nikad nisi flashovao konzolu ali ako se vratis na Stock onda neces moci pirate. Kao sto Vlado kaze LT+ je jako siguran tako da…
Ako i zazivi ovaj x360key i dalje ce se morati otvarati konzola (bar prvi put da se “namontira” x360key) jer sam citao negdje da se on konektuje preko USB-a ili ima neki Sata prikljucak koji ide direktno na maticnu al ne vjerujem da ce biti neki problema oko toga
ide izmedju dvd-a i maticne, plus ima taj usb kabal na drugom kraju gde su one kontrole
kao wii key
isti tim ga pravi hehehe, ko zna koji exploit su oni uspeli da izvale da bi to islo tu izmedju, naravno vec smo polemisali o tome da se key vadi on-the-fly iz drajva i da ga uredjaj emulira loadujuci igre sa harda sa key-em iz dvd drajva tako da konzola misli da je zapravo ubacen disk unutra…
Novosti :
Who is x360Key?
x360Key Drive Emulation?
Why you add the DVDKey Extraction Method from Maximus?
In x360key software v1.00 you have to add the dvdkey manually into a txt file on the sd card.
Example:
#ModControl.com’s HIT 78 fat xbox
DEVICE=HIT_GDR320L0078
KEY=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
or
#DEVICE=DG16D2S_74850C
#KEY=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
#HWVER=A0A1
#SERIAL=DXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
so uncomment (remove the #) for the drive you have & input dvd key.
x360Key offers two modes?
Yes, it offers two modes - Passthru & Emulation. In Passthru the x360key is switched off, in Emulation, well, I think you saw the video?
Why will Xbox 360 slim drive support will be added later?
Software, Softwareupdates and new features?
The Linux Kernel is 2.6.33, brand new GUI built using QT (Embedded Linux — Qt - A cross-platform application and UI framework). We designed the software to integrate easily a built in web server and network shares (will be enabled with an update later).
We plan to release 1.10 or 1.20 wich will include the automatic dvd key extraction and of course we will bring you xbox 360 slim drive support (0255 and 9504). We will look at the 0500 hitachi drives later.
Also there will be updates to fix bugs (when needed) and add new features as our customers need to be happy with our product.
Why not all games running?
NOTE: Only supported xbox 1 games a working due to the xbox 360 emulation routine for xbox 1 games, so where is no possiblity to let all Xbox 1 games work.
Is game-dumping possible?
kao sto smo i nagadjali on-the-fly key extraction je u pitanju i onda dalja emulacija, ali i dalje nisu rekli nista o ucitavanju igara sa uredjaja…
sa moje tacke gledista i kako ja ovo vidim: ovo je super stvarcica, za sada, na papiru. ubedjen sam da ce isto raidti kako oni kazu da ce da radi. ALI. uvek postoji ali. kad se pojavi neki novi flash, neko moze da vam flashuje konzolu za 2000-2500 dinara, pa i neka izadje neki sledeci flash taj isti ce vam to uraditi ili za dz ili za neke sitne pare. e sad, ovaj gadget kosta 100 eura. ko moze da garantuje da jedan update od 90 mb nece lepo da zakljuca ovo kao sto su zakljucali i JTAG i gotova prica. primamljivo je sve ovo ali ja licno npr. cu sacekati najmanje 2-3 meseca sa ovim.
haha sto je GUI, to moze svako da isprogramira na parce plocice sa ekranom
Slazem se ko’ metar drva, bukovih, fino iscjepanih!
Kao sto sam prije navodio mene je jako zaintrigirala ova spravica. E sad, momci koji rade na ovom projektu shvatili su ovo jako ozbiljno i nadam se da ce tako i nastaviti. Sve zavisi kakav ce im biti Customer Support. Ukoliko ljudi redovno budu izbacivali neke Update-e, Fix-ove, dodatne opcije (mjenjanje FW-a recimo), i dr. ova spravica itekako vrijedi. Naravno, MS ce nekako pokusati da “zakrpi” to pa ostaje nam da vidimo kako ce ovi na to sve odgovoriti. Isti slucaj, i ja cu cekati da vidim da li ce i kako zaziviti ovaj koncept
A sta li je s Team WODE? i njihovim X360 Optical Drive Emulator-om? Nesto su se sad usutili?
Ako izadju u isto vrijeme vjerujem da ce biti dosta nize prodajne cijene jer su sad na trzistu, gotovo indenticna, 2 proizvoda. Ukoliko su istih osobina, karakteristika naravno da ce se vecina kupaca odluciti za onaj proizvod koji je cjenovno prihvatljiviji. Ali ovo je samo u slucaju da izadju u isto vrijeme (+ - 10 dana) jer “ko prije djevojci, njegova djevojka!”
Pa ako emulira kompletan drajv, maticna ploca ne moze da vidi da to nije drajv vec nesto drugo.