Witcher 3 izgleda izvanredno u 4K rezoluciji

Razvojni tim CD Projekt Red objavio je screenshot iz svoje predstojeće RPG igre The Witcher 3: Wild Hunt u 4K rezoluciji. Naravno, ovo je screenshot iz PC verzije igre.

Fotografija koja nesumnjivo izgleda fantastično pokazuje Geralta kako se približava gradu iznad koga se nalaze tmurni oblaci. Naravno, za igranje u ovoj rezoluciji i sa ovakvom količinom detalja trebaće vam prava zver od računara kao i monitor sa 4K rezolucijom. Podsetićemo se, CD Projekt Red je još ranije ove godine objavio sistemske zahteve za The Witcher 3: Wild Hunt. Na konzolama, The Witcher 3 će raditi u 1080p rezoluciji na PlayStation 4 konzoli i 900p rezoluciji na Xbox One konzoli. Igra neće biti objavljena za PlayStation 3 ili Xbox 360 konzole. Ukoliko ne bude novog odlaganja, The Witcher 3 stiže 19. maja.

Ala će ovo bolesno dobro da izgleda na kompu i nadam se da će biti korektno optimizovana.

Ovo valja igrati na nekom 4K 50+ ekranu, naravno sa hardverski odličnim računarom.

4k, lol pa to niko ne moze da potera. Mislim moze, al treba 980 SLI ili 295x2.

Usrali su graficki igru, downgradeovali su pc varijantu da izgleda isto kao za xbone i ps4, postoje poredjenja trejlera sa E3 i poslednjeg trejlera(posle dobijene nagrade za most anticipated game) i razlike su neverovatne. Tezak downgrade. Pritom recommended specs(770 i ne znam koji procesor) po recima marketing direktora ce pokrenuti igru na 1080p i 30fps za PC. Pa sta onda treba za 60fps? Sve su to sad spekulacije, al znaci da nije najbolje optimizovano.

Bilo je pre nekoliko dana bas mnogo diskusija na redditu o tome, jos je njihov marketing direktor svasta napricao, pritom ljudi koji su na pax eastu bili su gledali jos 10ak minuta gejmpleja(ako se dobro secam pokrenuto na PC, ne zna se koja podesavanja al svi tipuju da je medium) i nisu bili zadovoljni kako izgleda, a gejmplej je solidan, od onoga sto je prikazano jelte.

Ocigledno da nisu imali dovoljno resursa pa da kao DICE(za BF4) naprave razlicite varijante za xbox360, ps3,posebno za xbone i ps4 i posebno za PC.

Ma meni neka šljaka na 1080p/30fps (svi detalji na max) i ja zadovoljan.

Dobro, super ako si ti zadovoljan, ali sta je poenta da kace recommended i da dobijes 30fps? Poenta PC i velike vecine monitora da poteraju 60fps. Interesuje me sta treba za 60fps.

I plus kace 4K rezoluciju. Pa ozbiljno manje od 0.001% pc gejmera nema konfiguracije za 4k.

4K je čisto proseravanje i to je trenutno daleko od realnosti (za nas smrtnike), a što se 60fps tiče, jbg, to bi najiskrenije i bilo poželjno i preporučljivo za full game experience, al’ ako bude loše optimizovana ko što vele, zadovoljiću se i s’ 30fps.

Mislim da ce izbacivati patch-eve da poprave to malo, nece biti ni ubersampling-a u release verziji. Mada i to je najzahtevniji AA, razumem sto ne izbacuju odma.