Windows 7 Administrator Password?

Posto se u skoli cesto smaram na casovima mikrokontrolera,programiranja i modeliranja :slight_smile: pre neki dan sam doneo nekih igara da instaliram na komp za kojim sedim medjutim kad probam da instaliram trazi mi Admin Pass sto ja naravno nemam.Probao sam da upalim komp preko safe moda i da udjem na administratorov nalog ali mi ne dozvoljava onda sam probao da udjem u bios da bih stavio da mi boot-uje sa nekog cd-a na kome imam program da provalim sifru ali Bios je zakljucan i trazi mi sifru tako da ni to ne moze.Nakon toga sam stavio na fles memoriju neke ripovana i portable igre kontam to ce raditi sigurno nema instalacije nece mi traziti pass ali kako sam ubacio fles u komp presao mi je virus sa tog kompa i kako udjem u my computer pa u F: tu mi se pojavi samo shorcut foldera nema onih foldera koje sam kopirao kuci sakriveni su virus ne dozvoljava da ih vidim.Ja onda lepo odem start-run-cmd-pa ukucam komandu da mi pokaze sve fajlove na flesu lepo " attrib -h -s -r -a /s /d F:*.* " kad ono opet nece trazi mi administratorov account.I tu sam stao nzm sta sad da probam zna li neko znaci samo mi je bitno ili da provalim sifru administrator-a ili da udjen na njegov account.

Upao ti je crv na komp, odradi full scan sa Malwarebytes i on ce ga srefiti…

Ako ti je upao file infektor, morace reinstall sistema…

A sto se tice provaljivanja sifre, preporucijem Wondershare LiveBoot. Perfektan program…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Znam da je pakosno, ali tako ti i treba kada si umislio da si haker :smiley:

Haha Nisam nista umislio samo se sluzim sa onim sto znam i sto mi pada na pamet da bih instalirao neku igru jer ne mozes ni da zamislis kolko se smaram na 3-casu mikrokontolera NPR.

Znam, jer sam i ja imao takav blok, samo digitalne multimedije i iz iskustva ti kazem da je bolje da se ne bakces, jer si dobro prosao samo sa virusom

U pocetku nisam ni mislio da je virus ja sam mislio da je admin zabranio ubacivanje bilo kakvih podataka na racunar i zbog toga nema mojih foldera kad otvorim fles u skoli i tek kad sam dosao kuci ja bzvz reko da ubacim fles u komp i kad sam ubacio ono opet nema mojih foldera od igrica i opet ima samo shortcut folder i ja reko sta cu sad ajde da formatiram fles ja odem desni klik format ono pita jesi siguran ja potvrdim kad odjednom iskoci ERROR ne dozvoljava mi da formatiram i onda sam znao da je virus upalim kaspersky lepo on ga obrise i onda formatiram fles bez problema

Ma lepo Pocket Tanks i igras sa drugom do tebe i cao :smiley:
Prodje vreme brzo uz tu igru…

E to je bilo celo moje skolovanje :smiley:

Na casovima informatike i moje :D,a na ostalim iza skole :D.

Nije skup psp… uzmi i neki polovan ako treba i cepaj kroz celo skolovanje. :smiley: Bar sam ja tako prosao. :smiley:

Evo program za zastitu od virusa sa flesa. Radili su ga momci koje poznajem, i sam sam ucestvovao u izradi…

http://amf.mycity.rs/mcshield/

Kaspersky nije u stanju da se u potpunosti izbori sa crvima na flesu, a tako isto ni jedan AV. Oni obrisu rusvi, ali nisu u stanju da otkriju sadrzaj koji vecina crva sakrije, a servira ti shorcut koji kada kliknes ubacuje payload koji onda skida bracu i sestre. Cekiraj opciju always unhide items on flash drives, ubaci zarazen fles i gledaj magiju :slight_smile:

Ne zaboravimo Worms 2 na casovima infosa :smiley:

Formatiraj flesh iz linuxa.

za pravopisne greŔke kriviti Tapatalk 2

ja sam bas pre neki dan na infosu sa ortakom pored mene odigrao malo cs preko lan-a , ali koje sam ribanje od profe posle dobio za provaljivanje sifre biosa , tj kompovi nisu imali srafove i ja samo skinuo stranicu restartovao bios , bootovao xp live sa fleske , malo me zezali drajveri , ali je i to nekako proradilo upalim cs i radilo je na lan-u posto su kompovi umrezeni…

Koristim ga odavno, nisam imao pojma da je domaci.

Pa pazi, mi smo na forumu prilikom uklanjanja malware-a onima koji su se zalili, imali dosta problema sa virusima koji dolaze sa fleski, jer takva je zemlja Srbija, gurnes u kopirnicu, u skolu, u bilo koji javni kompjuter da gurnes fles, ti pokupis crve. Tako je dosla ideja za ovaj program, koji je broj 1 za zastitu od prenosivih uredjaja, ne primetan, a veoma potreban proram…

Gurnes fles, on skenira, ako je cisto cisto, ako sta ima on to sredi, bez problema i siguran si…

Total commander show hiden files i del nepoznato, svaki put sam tako nasao trojance i crve i resio sa F8, sve to bez anti virusa

za pravopisne greŔke kriviti Tapatalk 2

Ma da, ali ti sa TC prvo treba da obrises malware, a zatim u CMD-u da vratis atribute fajlova da budu vidljivi…

Ovaj program sve to automatski radi i to traje 5 sekundi…

ta metoda pali, drugo FORMAT pod linuxom ko samar budali leze, ne moze da se startuju. :slight_smile:

Spyware doctor program resenje za web parazite ne postoji bolji od njega- po meni, nasao sam opet validnu licencu i koristim je kao da sam kupio.

Ma daj ti programi su zastareli…

AV + MCShield i tvoja paznja i ja nisam video rusvi 3-4 godine, jedino one sto ja testiram pod VM…