Wifi donge

Koji wifi dongle preporucujete za XBOX fat , a da nije orginal microsoftov , i da je navno jeftin odnosno da nije skup :rock:?

jesi siguran da moze da se stavi a da nije MS-ov?

ja mislim da od slima interni moze da radi na PHAT konzoli, moram da proverim pa cu ti reci :slight_smile:

Sve drugo je skupo, ne verujem da rade oni za PC

wifi od slima onaj interni ima siri jack nego klasican usb port, a jeste usb nego ga tako napravili da je siri… ona externa resenja sa antenom za phat mozes da nadjes ali mislim da samo ms-ov moze da radi

@studiovpc pokusacu sa onim kratkim USB konektorom- produzetak 15cm(mislim da je on nesto siri) ako ne bude moglo lemilica u ruke :smiley:

ovaj interni bas siri za jedno 3-4mm skoro mene kopkalo pa sam bas probao kad ono mosa siroko, posle nisam hteo da se majem, ali mora na produzni jer ima onu cucku sa strane pa ne moze nikako drugacije da se usteka od pozadi na konzolu :slight_smile:

idemo u OFF :slight_smile: imam jedan taj produzetak za neki VOIP mislim da ce da pasuje.
EDIT:
Bio si u pravu ajde sto je veci za to nego ima 6 kontakata a ne 4+GND, idem da trazim semu.