Web dizajneri i slicni, zavirite ovde :D

Dragi xbox republikanci,
doslo je vreme da ja pocnem sa realizovanjem svog projekta o kojem razmisljam vec par godina, ideja za idejom, dok nisam nasao nesto za sta sam siguran da uz pravilan rad i trud moze da se razvija do nebeskih visina (ako me razumete :cash::cash::cash:), ali nisam dovoljno strucan da to odradim sam, pa sam dosao naravno ovde kao i uvek kada zapne nesto u virtuelnom svetu :smiley:
Trenutno idem na kurs web dizajna, ali kako casovi prolaze shvatio sam da ce trebati neko strucniji nego sto cu ja biti po zavrsetku kursa, jer naravno kurs je mnogo manje ozbiljan nego sto je predstavljen dok sam se prijavljivao, nije neki veliki problem da sam platim nekom da mi napravi sajt, ali smatram da bi mnogo bolje bilo kada bih imao nekog pored sebe ko ce biti upucen u projekat i time ce moci cela stvar mnogo kvalitetnije da ispadne, dakle, trebaju mi ljudi koji znaju da prave kvalitetne web sajtove, i sve sto ide uz to, i naravno svaki savet je dobrodosao, projekat je ozbiljan i veoma realan, ali naravno ne mogu da pisem nikakve detalje da ne bih sutra gledao kako neko zaradjuje na mojim idejama dok ja i dalje kukam oko cena igara :smiley: Uglavnom, zainteresovani javite se, a i ponavljam da je svaki savet dobrodosao, ukljucite se pre nego sto deonice postanu bezobrazne hahaha :ruk::phone-2::cool: