Warhammer 40.000: Space Marine demo izašao

Samo da podsetimo, Space Marine demo je juče izašao na Xbox 360 a od danas je i na PS3 konzolama dostupan.
Demo je težak 1.5GB i možete probati jednu mapu sa četiri oružja, i popriličnim brojem neprijatelja.
Meni je demo ostavio odličan utisak i jedva čekam full izdanje ovog akcionog dragulja.prijatna vest a inace vec ocekujem reakcije tipa, ovo je cist gears of war klon, dok je sam cliffy B jednom rekao da uzor modela marcusa fenixa i ostatka gears ekipe je u stvari warhammer 40k univerzum.

Po meni, igra je negde na pola puta između Gearsa i Lost Planet perspektive. Modeli su krupni, ne toliko kao Marcus and Co, ali moćno izgledaju. Ono što je jako prijatno, jeste vrrrlo stabilan framerate iako su nivoi pošteno nafilovani. Takođe, kontrole su perfektne, nisu clunky poput Gearsa ili nedavnog Shadows of the Damned zaglavljivanja. Pre demoa sam bio ravnodušan a sada sam oduševljen. Takođe, u full verzije igre, customization karaktera je neverovatan.

Tek sad sam saznao da je ovo pucacina iz treceg lica! Gledam tamo na marketplace i sve razmisljam, zasto bi neko igrao strategiju kao sto je warhammer na konzoli, ali sam se prevario :slight_smile:
Mnogo mi super izgleda! I bas mi se svidja sto podseca na Gears of War! Grafika mi deluje super, kao da kontrolisem cutscene :slight_smile: cudno ali ne znam zasto imam taj osecaj! Gledam snimke, i ne vidim da uopste opada framerate!
Ima GOW smek, ali je mnogo brze i oni melee udarci me podsecaju na Darksiders. OMGOMGOMG cant wait! :smiley:

Jooooj… za mene ce dan izlaska ove igre biti slava:p Posto sam abnormalni fan 40k univerzuma i svog poprilicno besmislenog nasilja u njemu. Ajooooj. For the God-Emperor!!!
Da, slicnost sa Gearsom je cisto u gameplayu. Bilo bi glupo da neko pomisli da je 40k plagijat gears-a. Chainsword-ovi koje koriste marinci su ubaceni u 40k fluff sa nastankom univerzuma , sredinom 80-tih, a one uvrnute baonete u garsu se baziraju(priznajem, na poprilicno cool nacin) na njima.

Za sve koji zele da se podgreju za ovo nek pogledaju kompjuterski animirani film Ultramarines…