Sad radi dobro je :mmm
Nisi mi odgovorio, koji si rank?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
9-ti rank imam klan ti ? dodavao sam te u prijatelje al si me odbio
E ne znam kako ti je nick. Pa zato. Ja sam 27 rank. Ako igras aktivno, mogu te ubacim u nas klan, 14 smo na listi.
Imam vec klan.Nick stellarossaftw prihvati me dodacu te sad
Kakav je warface na xboxu, da li je iko probao?
Jos nije ni izaslo za XBOX koliko ja znam.
Zar nema za xbox a sta je onda ovo ?
https://www.warface.com/xbox/
Zanimljiva igra, samo mi recite koji je stil, kao World of Tanks (ubaci te u queue pa nasumicno upadas u partije) ili moras imati svoju ekipu?
Nasumicno. Ali ja imam klan, pa pricamo preko TeamSpeak i zabavi nema kraja
Sto se tice bete, to jos uvek nije open beta, tako da kao i da je nema
Poceo igrati malo na US serveru, za sada mi se svidja, samo mi malo cudno sto su ljudi voljni da pomognu i saradjuju jedni sa drugima, obicno sam navikao u World Of Tanks da je anarhija 60% vremena.
Sto na US, kad imas EU server i dosta nasih ljudi?
Jer sam skontao da u vecini MMO na EU serverima svako prica svoj jezik i nece da komunicira sa onima koji su iz drugih drzava.
Warface dostigao 25 miliona registracija
Ljudi vole free to play igre jos ako je fps svi hoce da probaju alu 25m mnogo
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
Nije mnogo, 25m je ukupno (360 i pc) sto je sasvim razumljivo, na boksu raja se navadila na warface jer nisu f2p nikad u zivotu videli a pc igraci videli Cry-engine setili se krajsisa i probali, ali sumnjam da je aktivna baza igraca veca od petine toga
Eh f2p…bice pay to win 100%, ili ako neces da platis moraces da provedes dane i dane igranja da bi otkljucao neke nove iteme ili slicno
Nije baš F2P, a nije ni prva igra koja je F2P na Xboxu. Jeste prvi FPS, ali je i pre bilo F2P igara.
Nije baš. Da li si je uopšte igrao? Imaš onog Vendora koji ti daje oružje koje možeš kasnije da otključaš, a do tad možeš da ih koristiš, ali 24 sata, pa onda koristiš neko drugo. Nije igra Pay 2 Win, imaš prednosti, kao u svakoj igri, ali ovde nije neka preterana.
Sta pricas bre brate? Je si igrao ti uopste igru? Ja je igram aktivno oko 3 meseca, svaki dan po nekoliko sati. Ne treba ti nikakav novac, sve oruzje otkljucavas tako sto prelazis misije. Za neko je potrebno 30 misija, za neko 5, ali sve moze da se otkljuca. Naravno postoje i VIP ajtemi koje mozes dobiti na lutriji i to obicno na 7-14 dana. Apdejt je svakih 7 dana i uvek ubace neko novo oruzje, a neko staro izbace. Uglavnom ide ciklus gde mozes dobiti cak i VIP oruzje ako imas srece i to za stalno.