Vip Mobile smara cim se ne plati JEDAN racun

Nego, zakasnih koji dan sa placanjem racuna, oni vec zovu da vide kada ce se platiti, sto se nije platilo i tako to. Mislim kontam da zovu ljude koji kasne po 2-3 meseca, tu vec ima razloga za brigu, ali ovo mi nije jasno. Sad mi iskreno vec dodje da poraskidam sve ugovore za sve u porodici sa tom gamadi. Sta je sledece, salju uterivace dugova na kucu? Kakva su vasa iskustva sa takvim stvarima kod nasih operatera?

I Vip i SBB su me zvali. ali samo u prvih 3-4 meseci, posle me niko nikad nije zvao.

Svasta … Kreteni …

Prvo ako oni zavise od korisnika i zovu ih da vide kada ce da plate moze se zakljuciti da su neozbiljni i da su losi. Imas vreme za placanje nisi platio mi cemo te iskljuciti i onda odes i platis. Suvise je ozbiljno uznemiravati korisnike i pitati kada cete platiti. Kazes im samo cao ljudi niste ozbiljni i raskines ugovor. Ja bi ih pitao ljudi jel vi mozda propadate pa reketirate korisnike. :slight_smile:

Sent from my Sensation XL using Tapatalk

Nemaju pravo da uznemiravaju.

Nikad me niko nije zvao za 4-5+ god u telenoru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kukate sto su ispali fer i korektni i pozvali da pitaju, jer iz iskustva drugih ljudi znam da zovu iz razloga da ukoliko niste trenutno u mogucnosti, vam prolongiraju datum dospeca, nece sigurno da se ugase zbog necije hiljadu, dve, tri dinara… Da su “dzukacki” iskljucili broj bez ikakve najave, ne bi ni onda valjali. Da su dali 3 besplatne pretplate, ne bi valjali sto nisu dali cetvrtu…

Meni na Mts-u posalju poruku da imam fore 7-8 dana da uplatim racun i izbegnem gasenje odlaznih poziva i odlaznih sms-ova… Ali to dobijem tek posle nekih 10-15 dana od kako primim racun.

ne ne dzukci su ipak

pre jedno 3 godine sam bio u Grckoj poslovno na 3 dana, pricao sam do besvesti jer sam morao, odjednom meni se gasi telefon i kraj kao u bioskop, nema signala, sreca imao sam jos kartica drugih

Dodjem u Srbiju, signal nemam sve do posle Nisa malo, pozovem call centar, zasto ste me iskljucili (a pre toga 3 godine za redom svakog prvog u mesecu im je racun placen, kasnio nikad nisam). Kao oni meni pa znate vi ste u roamingu bili to su veliki racuni mi smo vas odmah ugasili.

Ja prsnem, pa *****u mater jel vam nije palo na pamet kad vec to vidite da me pozovete i pitata Vladane dobar dan vece jel ste to vi, ajde dajte nam maticni da vidimo da li ste vi, aha pa u roamngu ste jel to ok, jel ovo jel ono, neeeeeeeeeeeee SEC I KRAJ!!!

Odmah cim sam ustao ujutru isao sam da URLAM kao konj kod njih, znacu pred pun VIP sam se drao kao magarac tamo jer su zasluzili!!! Odmah sam raskinuo ugovor instant i preneo broj u telenor

Imam Telenor kartice jedno 5 komada sve na pretplatu, znate sta se desilo kada sam otisao preko?

Dobar dan Vladane vidimo da ste u Roamingu da li ste zainteresovani da za 200 din ili kako bese dobijete 20 minuta u Roamingu i ne znam koliko poruka… Da hvala!!!

Lepo se provedite!!!

E VIP moj nataknem vas ja…

izvinite prso sam morao sam, setio sam se koliko su mi stete naneli time sto su me tad iskljucili, znaci krvi bi im se napio da mogu

Nisam još imao takvih neprijatnosti a 6 godina koristim m:tel mrežu postpeid a 3 god prepaid ranije,jedino što pošalju sms da upalatim do 20-og račun a tolerišu i do 10-ak dana kašnjenja.

To su najgori najgrdi i najveci diletanti IKADA od provajdera

placas kao i svuda preostale mesece pretplate po ugovoru, plus ako imaju penal za raskid pre vremena…

Ja se ne secam koliko me kostalo, ali mislim da samo 1 mesec mi ostao tako da sam im dao samo za tu 1 pretplatu, da bogda se najeli do nje… I naravno racun za ono sto su me ugasili koji je bio 6000 din okruglo, u Telenoru sam posle napravio u roamingu oko 16000 din, mislis da su pravili neki problem? Jok bre, nudili mi svasta posle, cak i po par meseci pre isteka ugovora da mogu da uzmem novi telefon na ugovor i slicno…

i to imam 4 kartice na ugovor samo na moje ime… Vip pravi problem i za jednu jer gledaju kreditni biro, pa ****te niste vi banka

Ugovorna kazna ide u zavisnosti od tarife. Imas one checkboxeve na ugovoru i koji ti je udaren, to je + preostale pretplate do kraja ugovorne obaveze. Meni je bilo 22000 + pretplate, tako da ne bih se ja na to puno oslanjao. :slight_smile:

Uf, meni ostalo jos godinu dana ugovora, onda mi ne vredi, nema sanse da skrpim toliku kintu tako da cu ih jos to vreme istrpeti. Hvala za info u svakom slucaju. :slight_smile:

Nikada mi nece biti jasno zasto i ulazite u te ugovore. Kapiram zelju za nekim novim telefonom ali kod nas je to promasaj! Radje bih godinu dana nosio neki tel od 30e i skupljao za neki da kupim ko covek bez omce oko vrata!

pa bre vidi ovako, dajem ti konkretan primer na mom ugovoru

Telenor

ja trosim od 1700-2000 mesecno bez ugovora sa ugovorom isto trosim, sto pa da ne uzmem onda neki telefon pride uz to? Ja lepo spremio pare za Nexus 5 hteo sam da ga uzmem van ugovora, onda lepo pogledam aha daj da ga uzmem u Telenoru izaci ce me nekih 80ak evra manje i tako je i bilo, 80e vise u dzepu, isto trosim isto mi se hvata, dobio sam odlican telefon za manje novca…

e sad ima tu i kombinacija koje nemaju veze s mozgom, samo treba biti pametan i odabrati u dobrom trenutku sta treba, npr ja pre ovoga nisam uzimao nikakav telefon zadnja 2 ugovora, tj 4 godine

Bas tako… Godinama na postpaidu, nadjes najbolji odnos ulozeno-dobijeno i to je to … Sad mi i nije trebao fon, pa uzeo 50 % popusta. I to je OK.
Mene zadive ljudi sa razmisljanjima: pa to izadje : i onda mi pomnozi pretplatu sa 24 meseca … Ili sa razmisljanjima: pa sta ce mi toliki minuti? Pa nemoj da biras paket prema telefonu, nego telefon prema paketu, i onda je bolje … :slight_smile: :slight_smile: