Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

Zadnja slika govori da si zavrsio igru :upside_down_face: nažalost. Nista me nakon nje nije impresioniralo grafički.

2 Likes

Obrnuo i platinicu uzeo. Stvarno je super, daleko bolja nego prvi deo. Graficki je super, u odredjenim momentima cak i fotorealisticno. Voda je idalje problem i kvari utisak ali bolje izgleda nego u prvom delu.

1 Like

6 Likes

Nakon prvobitnog razocarenja, moram da kazem da Valhalla izgleda prelepo. Ima po neku manu, ali svet je ogroman i bukvalno bi bilo glupo da kazem da se nisu potrudili. Prelepo to izgleda.

12 Likes

Kada GOW izgleda ovako, a mislim da je ps4 verzija, zamisljam kako ce izgledati novi :smiley:

1 Like

druga verzija i ne postoji :smile:

Okle znam. Odavno sam igra, pre 2 meseca :joy:

Imam preko 90h u igri, i do sada nisam vidio dugu, a kod tebe se jasno vidi na slici. Kako to? :smiley:

Negde na pocetku igre je to bilo kada sam stigao u Englesku. Toliko sam se odusevio da je pao screenshot. Nakon toga nisam uspeo ponovo da naidjem na dugu :slightly_smiling_face: inace se pojavila posle žestoke kiše, zaista odusevljenje :slightly_smiling_face:

Evo ima jos par njih koji su videli dugu

1 Like

6 Likes

Skoknuo malo na New Zealand :grin:

Što skacete kada je vec u 00:00 dostupan :grin:

Tada ću da spavam :grin:

3 Likes

Ovo na New Zealand-u ? :joy:

Da da, brckam se sa ajkulicama i igram Plague Tale :joy:

A Plague Tale Requiem-Razor1911 dugo im je trebalo baš :rofl:

Na ovo forumu, ti si brate jedini koji piratizuje igre :rofl:

Pa izgleda da je tako brate, nije da ne kupujem ali volim da probam prvo da vidim jel mi nešto leži jbg.
Ionako sve manje vremena za igranje. Tipa horizon sam uzeo na releaseu nisam igrao ni 10 sati pošteno jbg.
Plus, analog mi otišao na ps, nije baš da imam izbora sem da igram na pc :smiley: