Hvala hvala trudim se da se igram malo da uglovima, svetlom.
Jedino mi je krivo sto mi Ansel ne radi kako valja. Prosto ne mogu da pravim 360 screenshotove jer je opcija zasivljena, kao da nije dostupna. Problem je taj što je kao driver za Ansel na pogrešnoj lokaciji instaliran i rešenje je da se vratim na neki diver od pre godinu dana ali taj ni jedan nece da se instalira kod mene. Tako da moram da radim sa ovim sto je dostupno.
Šta da ti kažem brate…
Znam da ih izaberem, kao prstom u g9v…
Debili. Ma bole ga uvo, to je samo taj jedan nalog na jednoj glupoj igrici.
Nista, nema razloga za to. Nemacka i dalje koristi taj simbol za obelezavanje. Nikakve paralele on nema sa kukastim krstom.
WWII army car mercedes
Sa tim oznakama, baš se pitam čije je to bilo službeno vozilo
I dobro me podseti moram danas skinuti onaj moj sa Ford Bronco, stavio sam ogroman natpis
“OJ baby”
Ovo nije sigurno bilo sluzbeno vozilo teraj samo i ne mari
Ma i ja kontam, a onaj KFC kontam da im je zapao za oči jer je urađen za jedini Hyundai u igrici, nema šanse da isprate sve, ali baš šteta jer je top odradjen
Nazzi hunters
Nego, @robotnjik mozda si mogao i neku mastovitiju pozadinu stajaznam.
Napisi bas utiske kad zavrsis ili ako si zavrsio sa kampanjom.
Mislis na Cold War ili Vanguard? Zavrsio sam obe kampanje
Vredi li cemu Vanguard kampanja?
Pa ako gotivis da gledas film o drugom svetskom ratu i povremeno imas mogucnost da i zaigras onda moze da prodje. Prema kraju ovu mu vise dodje kao neki uvod necega sto bi trebalo da se rasplice u buducnosti ali mislim da je mala sansa za tako nesto.
Idalje mi je Cold War daleko bolje iskustvo jer nisam nesto preterano ljubitelj WWII.