A ako je tako okej, jer sam nasao par clanaka gde se zale da ne mogu da obidju bazu stealthom a da se prvi protivnici ne pojave ponovo.
SGW 3?
Jeste Sniper Ghost Warrior ali Contract prvi I drugi deo.
Bas lepo izgledaju gradicki. Ne znam kakav je gameplay. Cini mi se da nisu dobili nesto mnogo jakih ocena.
Super je ovaj mean eater, bas dobro izgleda, a i koncept je stvarno unikatan.
Solidan je. Vise mi ovo odgovara nego predhodni delovi. Tako da me je pozitivno iznenadila igra.
A sto se tice Maneater-a igra je super za zezanje jedino je bas bas kratka. Ako zapnes da završiš za jedan dan komotno.
Tako su rekli i za Kenu pa nikako da zavrsim mislim da sam igrao vec 20h (doduse dosta toga su bile uzastopne smrti/bitke).
Ja sam u ajkulici za 2 dana pokupio sve što se moglo pokupiti i zavrsio je 100%. Tako da ako neko nece da skuplja to za dan je zavrsava. E sad kad se predje realno i nema sta vise da se radi, sve si video i ne mozes da nastaviš da levelujes. Tačnije mozes ali kad uzmeš DLC.
Vrlo laka platina što se Ajkule tiče
Uf, kad vidim ovo, dodje mi da pokrenem igru, iako obecah sebi da cu cekati nextgen patch
Krivo mi sto ne mogu da ih okacim u punom sjaju. Svi screenshot-ovi su u 8k rezoluciji i ne znam gde da ih okacim da ih host ne unisti. Imgur ne podrzava toliku rezolucuji slika za upload.