Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

A ako je tako okej, jer sam nasao par clanaka gde se zale da ne mogu da obidju bazu stealthom a da se prvi protivnici ne pojave ponovo.

2 Likes

SGW 3?

Jeste Sniper Ghost Warrior ali Contract prvi I drugi deo.

1 Like

Bas lepo izgledaju gradicki. Ne znam kakav je gameplay. Cini mi se da nisu dobili nesto mnogo jakih ocena.

Super je ovaj mean eater, bas dobro izgleda, a i koncept je stvarno unikatan.

1 Like

Solidan je. Vise mi ovo odgovara nego predhodni delovi. Tako da me je pozitivno iznenadila igra.

A sto se tice Maneater-a igra je super za zezanje :grinning_face_with_smiling_eyes: jedino je bas bas kratka. Ako zapnes da završiš za jedan dan komotno.

Tako su rekli i za Kenu pa nikako da zavrsim mislim da sam igrao vec 20h (doduse dosta toga su bile uzastopne smrti/bitke).

Ja sam u ajkulici za 2 dana pokupio sve što se moglo pokupiti i zavrsio je 100%. Tako da ako neko nece da skuplja to za dan je zavrsava. E sad kad se predje realno i nema sta vise da se radi, sve si video i ne mozes da nastaviš da levelujes. Tačnije mozes ali kad uzmeš DLC.

Vrlo laka platina što se Ajkule tiče :smiley:

1 Like

6 Likes

5 Likes

13 Likes

7 Likes

30fps ali grafika odlicna:

10 Likes

5 Likes

6 Likes

Uf, kad vidim ovo, dodje mi da pokrenem igru, iako obecah sebi da cu cekati nextgen patch :slightly_smiling_face:

5 Likes

Krivo mi sto ne mogu da ih okacim u punom sjaju. Svi screenshot-ovi su u 8k rezoluciji i ne znam gde da ih okacim da ih host ne unisti. Imgur ne podrzava toliku rezolucuji slika za upload.