Vaše slike

Sto jest, jest al ja generalno gde imam prostora da trolujem maksimalno iskoristim :grin: To zna i @Zoorulee kad sam poceo na party chatu da ga zezam. Pre nego sto udje kazem @Shamso69 i Dekiju da ga ne cujemo i da nam prekida,generalno se pravimo ludi i covek 10 puta palio/gasio sluske, tako da sta god Aca kaze mora imati debeli dokaz kako bi mu se poverovalo zbog svojih “sala” :joy:

2 Likes

Imao si ti trolova, al ovo sto pise @von_Brcoos je no1. :joy:

2 Likes

Ja mu ništa ne verujem, ni to da je C14. Tako da dobro proverite sa kim se prepisujete :joy:

Kad je vec Zoki opet aktivirao ovu temu, da napisem jos dve anegdote (obecavam kraci tekst :grin:).

Ludak je narucio neku masku, preko citave glave, sa perikom. Totalno realno izgleda. I dogovorao je sa mojim cimerom da jedan dan bane u NS, a da cimer ranije dodje kuci sa faksa, kako bi mi smestili “prank”. Ideja im je bila da ja kad dodjem kuci, zateknem cimera krvavog na podu, a on sa nozem u ruci i tom maskom na glavi. Sva sreca pa sam provalio da nesto mute i na kraju su ipak priznali sta su planirali. Humor 0. :joy:

Druga prica je da u drugoj sezoni NBA lige, Stojke je dobio Oklahomu (Westbrook i PG) i igrao je nerealno. Ja kao neko ko uopste ne znam da gubim, a pored toga sto sam taj NBA igrao odlicno, dok je Stojke bio “amater” za nas i autsajder u ligi, nisam mogao ni da zamislim da bih mogao izgubiti od njega. U to vreme sam imao i VR pa nisam ni znao da ako je prikopcan, da je zapravo upaljen i mikrofon. Kako sam gubio, tako sam i psovao i njega i trojke koje je davao sa pola terena. Teske reci su padale (da je nubara, da je levat koji ne zna da igra, da je ga se*e nerealno,…). Sreca, nije pokucao na vrata da to ponovim uzivo, a nije mi ni zamerio, cim jos uvek kuckam na forumu :joy:

2 Likes

ahahahha, ja realno zaboravio za to al kao sto rekoh gledam svaki trenutak bukvalno kad mogu da trolujem. Iskreno sad sam se malo uozbiljio :blush:

1 Like

Ajmo svi 2k21 update

6 Likes

Akiris aka Lenny :grin:

1 Like

Jutros, sa pecanja

14 Likes

Delije :grinning:

7 Likes

2 Likes

Ti i Phoenix, isti :grin:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Like

Sinoc, tatina smena :grin:

18 Likes

Lepota😍

1 Like

Nema lepšeg osecaja :relaxed:

4 Likes

Novogodisnja, sa kevom :grin:

13 Likes

Da se upisem i ja za ovu godinu. Jedna sa treninga :grin::person_fencing:

7 Likes

nemoj bos na pločice

8 Likes

Treninzi su na parketu ladnome , nema izgovora tradicija se odrzava i dalje :joy:

1 Like