Sto jest, jest al ja generalno gde imam prostora da trolujem maksimalno iskoristim To zna i @Zoorulee kad sam poceo na party chatu da ga zezam. Pre nego sto udje kazem @Shamso69 i Dekiju da ga ne cujemo i da nam prekida,generalno se pravimo ludi i covek 10 puta palio/gasio sluske, tako da sta god Aca kaze mora imati debeli dokaz kako bi mu se poverovalo zbog svojih “sala”
Imao si ti trolova, al ovo sto pise @von_Brcoos je no1.
Ja mu ništa ne verujem, ni to da je C14. Tako da dobro proverite sa kim se prepisujete
Kad je vec Zoki opet aktivirao ovu temu, da napisem jos dve anegdote (obecavam kraci tekst ).
Ludak je narucio neku masku, preko citave glave, sa perikom. Totalno realno izgleda. I dogovorao je sa mojim cimerom da jedan dan bane u NS, a da cimer ranije dodje kuci sa faksa, kako bi mi smestili “prank”. Ideja im je bila da ja kad dodjem kuci, zateknem cimera krvavog na podu, a on sa nozem u ruci i tom maskom na glavi. Sva sreca pa sam provalio da nesto mute i na kraju su ipak priznali sta su planirali. Humor 0.
Druga prica je da u drugoj sezoni NBA lige, Stojke je dobio Oklahomu (Westbrook i PG) i igrao je nerealno. Ja kao neko ko uopste ne znam da gubim, a pored toga sto sam taj NBA igrao odlicno, dok je Stojke bio “amater” za nas i autsajder u ligi, nisam mogao ni da zamislim da bih mogao izgubiti od njega. U to vreme sam imao i VR pa nisam ni znao da ako je prikopcan, da je zapravo upaljen i mikrofon. Kako sam gubio, tako sam i psovao i njega i trojke koje je davao sa pola terena. Teske reci su padale (da je nubara, da je levat koji ne zna da igra, da je ga se*e nerealno,…). Sreca, nije pokucao na vrata da to ponovim uzivo, a nije mi ni zamerio, cim jos uvek kuckam na forumu
ahahahha, ja realno zaboravio za to al kao sto rekoh gledam svaki trenutak bukvalno kad mogu da trolujem. Iskreno sad sam se malo uozbiljio
Delije
Ti i Phoenix, isti
Lepota😍
Nema lepšeg osecaja
nemoj bos na pločice
Treninzi su na parketu ladnome , nema izgovora tradicija se odrzava i dalje