Jel ovo iz noxa?
@Akiris Flegma i opusteno
Da
Majice su zaista ljuti kvalitet. Slika je iz maja meseca, a majica je iz perioda kada je Gears of War 2 izašao, pa ti vidi koliko vremena ima.
Inače, još par igara je dobilo priliku da se pojavi na XBR majicama.
Project Gotham Racing IV i Halo 3 su neke od njih.
Neeeee, ja sam sve zamisljao kao sa avatara. Razbili ste mi iluziju
SlobeX nije pingvin
Evo da i ja okacim svoju
Za razliku od vecine, ja i volim da se slikujem
A evo i Kika, koji je ipak prohodao unatoc veterinarovoj prognozi… ako se neko seca kada sam pisao o tome
A ovo je ostatak ekipe
Uploading…
hah ja kontao da si neko derle od 12 godina
Moje znanje u ovom svetu bi moglo dobiti kao uzrast od 10 god, maksimalno
Ne znam da li se vidi poslednja slika, gde smo u nekoj kafanici, nas cetvorica… Pise mi samo uploading, a sto je najgore ne dozvoljava mi da opet stavim sliku… Samo mi vrti uploading na 0%
Tako i delujes, barem na forumu otud i ta pretpostavka
Polako, moram jos da jedem pure
Bice to dobro godinama… Ipak sam ovde pola godine, a vi po 5
Probaj da uploaduješ na image sharing sajt, poput imgur, abload i slični, pa postuj link. Nekad ume da pobrljavi i mora tako.
Damn, ovo je kao kad čujem da sad u srednju školu polaze “deca” rođena 2000… Tad shvatim koliko vreme leti
Da stasa 2000.
Izvinjavam se na duplom postu, ali ovo je slika koja se nije uploadovalo
I jedna stara godinu dana, sa 360kom
Pošto je trenutno slaba aktivnost evo i ja da se uslikam sa svojim drugarom ps2 i Okami,koji trenutno igram. Iz objektivnih razloga zasad ovakva slika,al biće…Znate na sta mislim
Trenutno je alkohol level 4. Na poslu kad srecem ljude koje ne poznajem,uvek me oslovljavaju sa “decko”,“mladicu” itd… Al godine prodjose…
Delujes kao da ti je 25. Ako smem pitati, sta se desilo?
Povreda u detinjstvu.
@pleja teaser
Full picture Coming Soon
Slobodno postavi sliku, videli smo Karla u TWD bez poveza, tesko da je tvoje stanje gore