a zato ti bildujes hehhehe
Ala likova na ovom forumu pa svi izgledaju normalni a neki čak i macani pravi. Gdje su žene da pasu oči i oni tupsoni koji misle da su ti što igraju igrice svi odreda mlohavi predebeli ćoravci koji nemaju socijalni život. Vidim dosta vas visi u čerečani, lijepo lijepo. Nemesis me baš iznenadio pošto sam jedino njega sreo jednom u životu i nije mi djelovao kao za****n tip Doduše prošlo je od tada godina.
Nisam ja teretana boy, ja sam kajakaš!
p.s. reci drugaru: “Never skip leg day!”
ma zna on to dobro i kazu mu svi to jbg nece lika noge
radimo redovno sve al noge kaskaju…
Moras malo definicije, ne puno ali malo da se fino izdefinises. Imas masu, sad samo trcanje i definicija
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Au covece gde je ova tema krenula
samo stomak malo nista vise,al otom potom
Mislim da je vreme da otvorite temu “Slike iz teretane” :lol:
Svaka cast ljudi na odrzavanju forme, neki od vas bi mogli komotno modeli da budu. I meni je drago da vidim da se ruse stereotipi o gejmerima, lepo je videti da se neko brine o sebi, a narocito ovi stariji kad prevale tridesetu a stignu zena deca posao… u mom krugu ljudi svi pustili trbuhe odavno.
Ej bre, nemoj da vam ja sad… okačim…
Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.
Pa dobro, red je da se konacno i ja predstavim, ali cu okaciti jednu podosta stariju sliku. Kacim je s razlogom jer je posebna, i dacu je u obliku linka, jer je fora da se vidi samo u “originalnom okruzenju”. Slika je uradjena marta 2011. godine, od tada sam se malo promenio, napucao se u teretani, posle se malo podgojio, sada sam smrsao i doveo se u red.
Na slici drzim originalnu, koznu, indoor, oficijelnu kosarkasku loptu sa kojom se igra Evroliga, i Jacques Lemans sat sa izgraviranim logom Evrolige, specijalna edicija. Dobio sam ih na nagradnoj igri.
Zdravo svima.
Ja sam Ivan, evo moje dve slike i jedan Youtube video
Jedva sam našao našao i ove dve, jer sam obično ja iza kamere, a kad idem negde, obično ide 100 slika devojke, pa onda ide jedna moja (obično mutna, ili me nema u kadru :bandit:)
Evo jedan video
Ivane Vitanovicu ala ti vera za klip, tojest za sliku kako si je uradio majstorski ja bih voleo ovako nesto da imam u svojoj sobi respect.
:emoticon-0111-blush :emoticon-0111-blush :emoticon-0111-blush
Hvala, drago mi je da ti se svidja.
Inače na kanalu ima još jedan Timelapse, i link ka ostalim radovima, sve su velikog formata, nekako su mi najmoćnije
Uh brate, žena ti izgleda da je neka opasnica, ne bih ti bio u koži…
Sent from my Nokia 3310 using golub pismonoša.
Nije valdja da jos nije prosao bol u prstu ?
Boskic