Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Pa da, i ja sam totalno pristalica teorije da su bogovi bili samo tehnoloski napredne rase, a nacin i egzkatna lokacija u sazvezdju ili delu galaksije mislim da tu ima dosta imaginacije koja je sluzila da zabavi ljude ili popuni ogromne rupe u razumevanju.

Ovde je inace bilo toliko materijala za citavu jednu sezonu, mozda eto mala zamerka sto su jedan takav scenario zbudzili u jednu epizodu, takav epohalan dogadjaj za sudbinu i genezu celog covecanstva opisali u nekoliko akcionih sekvenci i kroz interakciju sa troclanom delegacijom Marsa a da nismo cak ni videli njihov svet. Nesto malo smo videli verovatno AI generisanog CGI-ja sa dinosaurisima i specijalnih efekata. Izvedba je u tom smislu pomalo naivna ali cela ideja. iako ne originalna - svakako intrigantna.

1 Like
1 Like

Auh, znaci ne daju coveku ni da se malo oporavi, odmah mora novi glumac. Covece, bas je surov taj kapitalizam :laughing: A oba izbora su podjednako uzasni.

1 Like
2 Likes

ne zna se ko je uzasniji kratos od ove dvojice :blush:

Cuti kako ide sve u ovoj industriji mogli smo da dobijemo Ellen aka Elliot Page-a kao Kratosa. Tako da i od goreg ima jos gore :sweat_smile:

4 Likes

Odgledao dvije sezone što imaju Arcane na Netflixu konačno. Nikad u životu igrao League of Legends, niti me zanima ali serija je masterpis samo takav. Animacija i artstyle je perverzija, priča odlična, likovi, soundtack, sve…

Ima woke elemenata, morao sam da idem da guglam da vidim je li optuživana za to jer se ne sjećam. Jeste, kao neki su nešto negodovali ali ne možeš da oboriš nešto kad je ovako čisti kvalitet.
Najbolja serija mi je ovo sad bazirana na igri. Fallout se seli na drugu poziciju.

3 Likes

Nerealno je dobro sve sto si naveo.

Muzika je tako dobra da sam nasao listu na Dizeru i slusam..

1 Like

Ako ti se svideo Arcane, preporuka da pogledas i Dota: Dragons Blood. I ova animirana serija je radjena po uzoru na video igru, tj. Dotu. Za razliku od Arcane-a, Dota je poprilicno se drzala lorea kao u igri.

2 Likes

Ima li na Netflixu? Za Arcane sam pročitao da su retconovali neke stvari tako i prilagodili sve tako da se sad smatra kao canon. Čak su i neke heroje koji du bili specijalno kreirani za seriju, ubacili u igru jer su fanovi zahtjevali. Nije da je meni to nešto bitno, svakako ne igram.

Ima na netflixu

1 Like

Dota je ok ali 10 mesta iza Arcane

1 Like

Kakva je Castlevania, je li gledao iko?

1 Like

Top, nema greske. Odlican crtani. Ima sve odvojene serije sa odvojenim radnjama. Obesu top.

2 Likes

Kao neko ko je igrao obe igre i zna og lore, ne bih se bas slozio. Jeste bolji Arcane ali ne toliko kao sto navodis.

Kad sam gledao dokumentarac za Arcane, LoL ustvari nije ni imao lore (osim kratkog opisa likova) nego su ovi bukvalno izmislili lore, celu priču i sl, imali su tu slobodu i toliko je dobro ispalo da su na kraju prisvojili taj lore za samu igru i čak menjali dizajn nekih likova da više liče na likove iz serije.

Posle su ih unajmili da rade ovaj trailer za igru u istom stilu kao najavu za novu sezonu u igri (i deluje kao teaser za sledeći projekat u Arcane univerzumu jer je ovo nakon dešavanja u Arcane sezoni 2, a i zbog Mel koja s epojavljuje ovde.) Takođe su rekli da su završili sa ovom pričom (Vi i Jinx) i da sad prelaze na druge likove u Arcane univerzumu.

Stvar ukusa i diskutabilno. Meni je 10 mesta iza Arcane. Animacije su neuporedive. DOTA je ok crtani manje vise kao i gomila kakvih sada ima. Nista ne odskace nipocemu.. Arcane ima neverovatan stil i animacije kakve nema ni jedan crtani danas.

1 Like

Ne znam je li neko gleda Tires, treca sezona je fenomenalna!