Ili odapne a Crowleys mom ga vrati nazad zdravog i citavog. I ne zaboravi death je mrtav, yeah right…
Toliko nas pomno prati seriju da spoilers tag nije potreban [emoji14]
Ili odapne a Crowleys mom ga vrati nazad zdravog i citavog. I ne zaboravi death je mrtav, yeah right…
Toliko nas pomno prati seriju da spoilers tag nije potreban [emoji14]
Niti jednu epizodu u životu nisam pogledao, ćbg
Supernatural i sve one smrti su postale meme, svi znaju ko umire u mrtvoj seriji
Haha, ili ga ona vrati iz mrtvih ali malo ostecenog ili bez pola duse i sta ti ja znam, pa opet jurcanje za drugom polovinom. A ako se to resi brzo, tu je Castiel i ono njegovo stanje ludila koje treba da se izleci isto. xD
gotham sve bolji i bolji, znaci koliko je dobar osecam da ce nesto da pokvare posle!!!
kakvi kraljevi, jes da je serija degradirala vremenom, ali ova pesma je nadoknadila sve zivo do sada
Meni ja ta serija uvek bila tesko retardirana i nisam mogao da pogledam vise od jedne epizode nekoliko puta kad su me terali ljudi(citaj napaljene devojke)
Uf bre jedva docekah oktobar, najzad krenule opet serije. Evo Supernatural epizoda 2, nije losa bila, Doctor Who vec 4 epizode, treca i cetvrta bas dobre po meni, dobar timetravel mind****, krenuo sinoc i Star Wars Rebels, uzivancija.
E da i Brooklyn Nine Nine vec nekoliko izaslo.
Odgledao sam Fear Of The Walking Dead. Za promenu mi ovo deluje bolje od originala ako gledam poslednje dve sezone. Takodje mi se svidja sto je serija napravljena tako da vidimo sam pocetak apokalipse, sto nismo mogli da vidimo u originalu jer Rick kad se budi vec je sve otislo dodjavola. Iako samo sest epizoda, dovoljno da me nakaci da cekam sledecu sezonu.
Takodje sam pogledao i prvu epizodu Limitlessa. Ko je gledao film i bio mu je do j aja, obavezno nek krene i ovo da gleda. Iako je prvih 25 minuta reciklaza filma, jer producenti valjda kontaju da nije svako pogledao film, ostalih 20 minuta me je upoznalo sa pricom i pravcem u kom ce serija da ide.
A koliko su Bradley Cooper-a platili da se pojavi na ta dva minuta, samo oni znaju
Topla preporuka
Rick and Morty sezona 2 je gotova i nedostajace mi. Ima li nekih najava kada mozemo da ocekujemo trecu?
Kreator je valjda izjavio da ce tek 03.2017. mada ko zna, mozda nas samo zeza. There’s always hope :(-o
Da, skorije je bio post na fejsu u fazonu “Miss us yet?”
Ko zna…
danas sam seo i odgledam Heroes Reborn sve 5 epizode koje su do sada izasle, ima onaj stari Heroes smek, preplicu se likovi od pre a i sada novi, zeznuta situacija, i dalje naravno vise od pola vremena se nista ne zna itd itd… Za sada je skroz ok
heroji su heroji ali bitno je da su glavni tu, kao sto je Noah ili Hiro. Stari smek je tu ali nema Sylera koji je vrh u prethodnim delovima. NBC je ukinuo seriju jer im se navodno nije isplatila a sada videli da niko nije bolji od Tim Kring-a.
LALALALALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLALALALAL
lLALALALAl
lLallalalalalalala
ovo je samo da ne izadje na prvoj strani foruma a sad ono glavno
Hiro is dead, i meni bedak sto ga nema, ali napomenuse da je poginuo kada je bio onaj incident na pocetku
Pogledaj preview za sledeću epizodu
Yeahhhhh sonnnnn mnogo jak lik
Mene sve ovo podseca na x-men samo tako, mada zesce mi je… Sad mi se gledaju stari Heroji cisto da se podsetim
Uzeo sam da gledam Arrow od prve sezone ponovo, da se prisetim svega. Oh my, pa ovo je potpuno drugacija serija od ove sad. Ajd sto su karakteri i radnja drugaciji, nego je rezija i skripta na sasvim drugom nivou. Jedva cekam da stignem ponovo do druge sezone Btw, posto je on proveo pet godina na ostrvu, da li to znaci da je peta sezona i zadnja? Ili ce da muzu dok nam ne dosadi? Da li je izjavio neko nesto povodom toga?
Neće flashbackovi da ih spreče da muzu. Ićiće to i preko 5 sezona, ako ljudi gledaju naravno.