Vakcina 2021

Imaju iste sanse pod uslovom da je to sto vi pisete tacno.
Dakle DOKAZANO je da korona ubija zar ne?
NIJE DOKAZANO da vakcina ubija zar ne?
Tako da bih ja prihvatio vakcinu makar je testirali na bubasvabama, da sam u rizicnoj grupi.
U Norveskoj je slucaj da su ljudi umrli posle primanja vakcine, svi stariji od 70 godina.
Nije dokazano da su umrli od vakcine.
Informisite se malo pre nego sto napisete glupisti, naravno da ce novine to pisati kako bi nastao haos.
Novinama i vestima odgovara haos u svetu a ne mir, jer nemaju o cemu pisati.

95% zastite ne znaci da 5% umire, cisto da ne pomislite tako hahaha :joy:

A ko je Petre druže moj dokazao da su svi ljudi koji se pominju u izvestajima da su umrli od korone zaista umrli od korone? Obdukcija, nesto? Nista a?

Tebi je super i ako 5% umre? M? :slightly_smiling_face: objasni nam sta je tih 5%? Mozda Norveška case?

Ja nečije misljenje ne mogu nazvati glupostima, mogu reci da su oprečni stavovi, ali nikako gluposti. Ali eto ti mozeš :roll_eyes:

1 Like

Al bukvalno. To i pristaje ovoj temi.
A i vidim ne zaustavljaju se hahaha. Zapravo je tuzno.

Upravo napisah da 95% ne znaci da 5% umire.
Vec da tih 5% nije razvilo imunitet al dobro. :joy:
Ma ne druze, umiru od side.
Daj molim te, rekoh ti da imam oko sebe brdo ljudi koji su glavu jedva izvukli od ATIPICNE UPALE PLUCA, izvazvane koronom.
Gluposti kad jednostavno nemate nikakav argument, osim rekla-kazala.
Ja sam izneo bar 3 argumenta zasto se treba vakcinisati.
Tako da sve dok se ne dokaze suprotno meni je sve ostalo glupost.

2 Likes

Čekamo da nam javiš kako je bilo.

1 Like

Naravno, cim pre.
Sumnjam da cete se vi, antivakseri, izvuci.
Icice vam se na more ili zimovanje pa cete preci preko smrtonosne vakcine :joy:

1 Like

Ja bio prosle godine u jeku korone. Bilo super, cak sam ostao i duže. Ne žuri mi se. Uskoro i na kopaonik.

Bojim se da neces moci da putujes ako nisi vakcinisan :joy:
O tome ti pricam :wink:

Ne boj se , rešićemo :joy: vi cete biti zamorci a mi cemo posle na gotovo :syringe::joy:

2 Likes

Ja moram samo naci gde je taj klip na netu sto je lik izjavio. Dakle od reci do reci, uvoz i to sve regularno odobreno, a na pitanje o koriscenju jos je u procesu.

Zasto da nadjes? Pa mislim da je Nova S objavila dokument Vlade gde se vidi datum kada ce biti izdata dozvola za koriscenja a vakcinacija je vec pocela i odredjeni nosioci politickih funkcija vec primili istu.

1 Like

Posto vidim da vas ipak ima vise, ostavicu ovu sliku ovde i zavrsicu sa ovom temom :joy:

Posalji taj klip bas me interesuje ko prica o tome.

Mora da ima neki kredibilitet da bi pricao o tome.
Svasta se prica.

Lepo Vučić kaže “ja ću se vakcinisati”, nikako da kaže “ja ću da se vakcinišem (danas/sutra)”. Futur bajo moj, futur :joy:

1 Like

Naravno da je glupo primiti vakcinu ako ljudi od 80 godina umiru. Da nisu primili, mozda ne bi umrli.
Nije dokazano, ali su se razboleli ubrzo nakon toga. Mozda je slucajnost, mozda nije…zasto rizikovati?
Nije me strah. Moja majka je medicinska sestra i od 1. dana je u kontaktu sa koronom. Ako ona ne zeli da primi vakcinu, zasto bih ja? Ako drugi doktori koji su takodje u kontaktu svakodnevno sa koronom, zasto bih ja primio?

Izvolte
Zasto ne umiru mladi od vakcine pitam se?
Nego samo ljudi od 70+.
Ili su mozda umrli prirodnom smrcu a desilo se da su se vakcinisali.
Podatak da se ne vidi statisticka promena sto se tice smrtnosti pre i posle vakcinacije, sve govori.

Opet dokaz da namecete pricu onako kako vama odgovara
Nisu se razboleli druze.
Bili su vec tesko bolesni.
Informisite se pre nego sto pisete pobogu.

@Shamso69 prosto pitanje za tebe i ostale koji su za to. Hoces li primiti vakcinu koja nije 100% sigurna? Tu je razlika samo sta pricamo. Niko nije protiv da nece nikad, al da se zna kako stoje stvari

2 Likes

Boze sacuvaj. Ovo je tako sektaski.

Dok su se oglasavali prepametni vakseri, bilo je ok da se pise. Kad je iskocilo par “glupih anti-vaksera” onda nije ok da se pise.

Evo udjoh na forum i glava me zaboli od debilane koja se pise. Nije korona, tema je.

Ja masu ljudi znam koji su prelezali koronu uz neke lagane simptome, a isto tako i mali broj onih koji su se namucili.

I znas li da je naucno dokazano, da kada ljudima kazes da je nesto naucno dokazano, da ce ljudi u to verovati za 90% vise nego ako izostavis to “(naucno) dokazano”.

Kao sto ces ti “ostaviti ovo ovde”, evo ti malo i nesto pametnije od tog, zamalo, humora.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3569936443042007&id=100000770608192

A evo i jos nesto, mnogo pre korone…

2 Likes

Prijavio sam se vec za vakcinu kao i 100.000 ludih Norvezana, koji rizikuju svoj zivot
i to za kinesku :joy:
Pazi mozes reci nije 100% sigurna kada budss imao dokaze za to.
Ovako su samo tralala teorije zavere.
Kako to da niko od 50-60 godina nije umro od vakcine?
Ja vam napominjem na bilo koji lek stariji od 70-80 godina mogu imati jaku reakciju i mogu umreti.
Kao sto sam vec rekao, operacije su dobre stvari ali ne i za starije jer mogu biti kontraproduktivne.
Isto je i sa svim ostalim stvarima.
A vakcina je ispitana, ne znam odakle vam to da nije ispitana?
95% uspesnosti znaci da 5% ne razvije imunitet, ne da 5% umire.