Ovo kad ugleda svetlost dana bice top
Koja bolest od grafike?!
Video sam ovo, predobro izgleda ali jedina mana mi je Å”to ovakve āindieā igre izlaze samo za PC.
Top su uklopili gameplay i Å”tednju na resurse i animacije i sl⦠Ona ācenzuraā na licima protivnika je odliÄna fora gde ne moraju da se cimaju sa modelovanjem glave, izrazima lica itd. TakoÄe i za dosta textura jer kao niža rezolucija kamere, flickering i sliÄno. Jedva Äekam neki horor na ovu foru (veÄ ima jedan u izradi koliko se seÄam)
Nije da znam, al meni izgleda ko fotogrametrija s bejkovanim svetlom ā znaÄi bukvalno skenirane real-world lokacije. Verovatno neÄe biti previÅ”e interakcije s okolinom, niti predmeta s realistiÄnom fiziÄkom.
Ako sam u pravu za bejkovano svetlo, i baterijska lampa bi bila problem. A možda su krenuli putem raytracinga i GI osvetljenja, ko zna ObjasniÄe nam sve DF jednog dana.
Ko Å”to kaže @NmY pikselizovanje lica je genijalan potez ā em doprinosi atmosferi em skriva element koji bi najviÅ”e Å”trÄao, jer napraviti dobre fotorealistiÄne glave je jako teÅ”ko.
Ko voli, ok, ja sam viŔe ljubitelj stilizovane grafike nego hiperrealizma.
Bukvalno zamiŔljam neŔto tipa Escape from Tarkov 2 u ovakvoj grafici, leleeeee
Evo modovan je demo za VR , i Äim nema tog haotiÄnog kretanja i āgopro efektaā, ne deluje baÅ” toliko foto realistiÄno. Izgleda i dalje odliÄno doduÅ”e.