Unrecord - Official Early Gameplay Trailer

Ovo kad ugleda svetlost dana bice top :slight_smile:

Koja bolest od grafike?!

Video sam ovo, predobro izgleda ali jedina mana mi je što ovakve “indie” igre izlaze samo za PC.
Top su uklopili gameplay i štednju na resurse i animacije i sl… Ona “cenzura” na licima protivnika je odlična fora gde ne moraju da se cimaju sa modelovanjem glave, izrazima lica itd. Takođe i za dosta textura jer kao niža rezolucija kamere, flickering i slično. Jedva čekam neki horor na ovu foru (već ima jedan u izradi koliko se sećam) :heart_eyes:

1 Like

Jep. :grin:

1 Like

Nije da znam, al meni izgleda ko fotogrametrija s bejkovanim svetlom – znači bukvalno skenirane real-world lokacije. Verovatno neće biti previše interakcije s okolinom, niti predmeta s realističnom fizičkom.

Ako sam u pravu za bejkovano svetlo, i baterijska lampa bi bila problem. A možda su krenuli putem raytracinga i GI osvetljenja, ko zna :woman_shrugging: Objasniće nam sve DF jednog dana.

Ko što kaže @NmY pikselizovanje lica je genijalan potez – em doprinosi atmosferi em skriva element koji bi najviše štrčao, jer napraviti dobre fotorealistične glave je jako teško.

3 Likes

Ko voli, ok, ja sam više ljubitelj stilizovane grafike nego hiperrealizma.

2 Likes

Bukvalno zamišljam nešto tipa Escape from Tarkov 2 u ovakvoj grafici, leleeeee :smiley:

Evo modovan je demo za VR , i čim nema tog haotičnog kretanja i „gopro efekta“, ne deluje baš toliko foto realistično. Izgleda i dalje odlično doduše.

2 Likes