Uefa Euro 2012 Prvi Trailer

https://youtu.be/W9FDF_hD7Xg

Nepromenjen gameplay, novi dresovi, novi stadioni… Razocarali su me! :punch:

Čim sam ovo video zapito sam se štali može ovaj naslov novo da ponudi a da to nema u FIFI 12 osim ambijenta Eura 2012.
LJudi iz EA nisu sposobni za godinu dana da naprave iole ozbiljniji napredak u serijalu a kamoli to da učine za 6 meseci .

+1,takodje mislim da je ovo cist promasaj i da je nepotrebno…

Sve zavisi kako gledate. Ako ste fanatik kao sto sam ja meni je ovo bas dobro doslo :slight_smile:

To je Fifa svi je kritikujemo ali opet se igra naveliko kad bi 2k uradio neki fudbal sve bi bilo drugačije…

Sto se cudite ljudi ovom potezu Ea…pa znate i sami da oni pred svaki bitan fudbalski dogadjaj izbacuju igru sa tom tematikom.Za divno cudo prosto su me zacudili da ove godine,Euro 2012 izbace,kao DLC…posto znamo da se svaki put digne velika prasina oko uzimanja para na “letnju fifu” u full izdanju,isti proizvod samo druga ambalaza,potkrepljena kupljenjem para,od euforicnih navijaca…ovo ce im i proci nekako…ko ima JTAG igrace,ko nema,nema veze bilo pa proslo :slight_smile:

Ne znam sta vam je ljudi?Sta ocekujete od jednog DLC?Po meni je ovo bolji potez nego da su izbacili citavu igru koja kosta 50€.

pa kad smo kod para ni ovo nije dzabe,a bukvalno nedobijes nista za pare koje das.A ako ti je do 5-6 stadiona i par lopta ok bacaj pare,pametni sigurne nece :wink:

ironicno je sto ce ovo ispasti skuplje nego retail igra :smiley: retail skines sa neta za DZ, ovo je dlc. ako nemas JTAG, plati :stuck_out_tongue:

Cena ovog DLC paka za XBox 360 ce biti 1800 MS poena, za PS3 16 funti, a za PC kostati ce 2500 FIFA poena.

A sadrzati ce sve evropske momcadi i one koje su se kvalificirali na EVRO i one koje nisu,to je OK, a od stadiona ce sadrzavati onih 8 glavnih stadiona na kojima ce se igrati EVRO 2012.

Fifa 10 i Fifa World Cup nimalo nisu licili u gameplay tako, tako nesto sam ocekivao i za Euro…

Ja jedino fifu igram po celu godinu sve ostale igre su prolazne. Ovo taman dodje na pola godine da donese malo neceg novog izmedju izlaska nove fife. Meni je svaki detalj bitan i svake godine fifa je primetno bolja. Za 1500 poena necu propasti barem tu da ih podrzim kad vec nekupujem original. :slight_smile:

da li je moguce da ja instaliram ovaj dlc posto ja ne igram online?

Samo ako imas jtag