Kameo 2 mozda, Legacy Of Kain tesko. “krivac” cele price Legacy Of Kain serijala Amy Hennig je otisla iz Crystal Dynamics-a da radi Uncharted serijal, Tony Jay (glumac koji je dao glas Elder God-u) je preminuo pre dve godine, Michael Bell (Raziel) tek sto nije, a Simon Templeman (Kain) je uplovio u Dragon Age vode (Teyrn Loghain). Heh kad sam krenuo da igram Dragon Age i kad se Teyrn Loghain pojavio i progovorio prve dve reci, moja devojka je rekla, OMG evo ga Kain :D. Salu na stranu i ja bih voleo da vidim novu LOK igru, ali kao sto sam napisao za Amy gore, tesko da ce neko da produbljuje njenu pricu (ionako je kompleksna, iako po meni jedna od najboljih u igrama). Eventualno bi mogli da naprave remake Blood Omen 1, prica je vec odradjena, engine imaju od Tomb Raider-a, samo prepakovati u full HD i furanje. kako bi igra izgledala bez Amy Hennig na celu, videli smo u Blood Omen 2.
Au covece kako se nisam setio Legacy of Kain serijala.
Slazem se potpuno kada je to u pitanju i ovog puta bez zezanja. Legacy of kain stvarno treba novi nastavak,u bilo kakvom smislu.
Ah da, LOK! Bravo
Definitivno priča od koje ti se zavrti u glavi.
Ako ne stignu da urade Beyond Good and Evil 2, onda bih to voleo da vidim.
Nazalost,ne verujem da ce nastaviti Legacy Of Kain,i ako sam ogroman fan njega.
Eidos je krenuo da pravi nesto,pa su izgleda bankrotirali ili nesto tako.
A usput,lik koji je dao zvuk Elder God-u je preminuo.
Bilo je davno od kad sam igrao LOK igre,ali zar nije Elder god mrtav nakon (LOK Defiance)?
Spoiler:
Pa i jeste,kada se Raziel spoji sa Soul Reaverom,posto je on bio poslednji koga je mac trebao da proguta,i onda je Kain iskoristio mac da ubije elder god-a.
Mada ne mogu da se setim,ali mislim da se nije pokazala njegova smrt,secam se da je na kraju bilo kako kain stoji nad rusevinama Nozgotha i zahvaljuje Razielu.
Ali Elder je opet trebao da se pojavi u novom delu.
Ili mozda nije,necemo znati.