Transformers: Dark of the Moon

Nakon izlaska poprilično uspešnog Transformers:War for Cybertron dolazi nam iz High Moon Studios-a novi deo iz Transformers serijala. Najnoviji deo je najavljen 12. februara ove godine zajedno sa filmom koji nosi isti naziv Transformers: Dark of the Moon. Igra je inače danas dobila i nekoliko prvih gameplay video klipova. :slight_smile:

Razvojni tim:PlayStation 3, Xbox 360
High Moon Studios
Wii, 3DS, NDS
Behaviour Interactive
Izdavač: Activision
Engine: Unreal Engine 3
Platforme:Nintendo 3DS, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Xbox 360
Datum izlaska: 14. 2011
Žanr: Third-person shooter

Igra mi se svidja na prvi pogled…mada ipak posto je ovo jos jedna igra radjena po filmu,da je ne nazovem bas marketinska igra,onda se ne ocekuje puno,odnosno sta vise,bas sam dosta ocekivao od Thora…na kraju je igra ispada bas losa.

Nisam igrao ali sam gledao recenzije i komentare ovog zadnjeg Transformersa,vidim da su je dosta njih hvalili i dobila je dosta dobre ocene.

Da,igra je zaista sjajno odradjena,ako si igrao prva dva dela,na njih zaboravi i odigrao ovaj poslednji War for Cybertrone,topla preporuka…ali to je jedina dobra igra Transformers i takodje jedina koja nije radjena po filmu,vec je najavljen War for Cybertron 2…od njega vise iscekujem nego od ovog dela.

Meni izgleda da će biti ovo poboljšana verzija War for Cybertrone-a jer isti tim radi Xbox 360/PS3 verziju igre. Igrao sam multiplayer demo vezan za War for Cybertrone i prijatno sam bio iznenađen, a čak sam mislio i originalca da nabavim. :slight_smile:
Jedino što mi je falilo je :cash:

Ima da skinem ovo SAMO zbog Unreal engine-a! Izgleda gotivno. Ako je ko igrao nek baci kakav komentar

Ja sam je skinuo cim je izasla,narezat cu je cim predjem F.E.A.R. 3(ako predjem :))

ja sam je probao kod ortaka nesto mi nije…