GLeda li neko ovu emisiju ?
Mrzi me da pisem , svi znate sta je ova emisija
Ja ponekad odgledam koju epizodu.
Nije losa emisija, zanimljiva je, ali samo kad testiraju automobile koji su tebi zanimljivi.
Pa do sad je snimljeno 125 epizoda
125-a je snimljena 1. Avgusta 2010
Snimaju se na svaka 7 dana
Pa ima vise od mesec dana kako je snimljena , izgleda da je to kraj Top Gear-a
Nije kraj emisije nego je kraj sezone. Bice opet. Prvo mi se nije svidjala emisija a sada mi je ekstra. Jedva cekam da nastave sa ludorijama.
I jaaa
Обожавам кад имају оне тестове да купе ауто за нпр. 2000фунти и онда се препуцавају…
Биће још,на зиму,сад се снима…
ja poslednje sto sam gledao je bilo to kada su imali da biraju ko ce koji auto da uzme i da predju preko neke pustinje od soli… ono je bilo za smejuriju… na kraju su njih dvojica morali toliko da skinu delova sa svojih kola da nebi propadali u ono blato da im je ostala sama skoljka od auta jedno sediste i motor i tockovi na cemu su se kotrljali dok ovaj treci je ceo put prosao bez ikakve modifikacije na kolima…
nije losa serija treba je skinuti pa polako sve gledati…
@KornjacaNS
Хммм… Чини ми се да је то било одавно… Међу последњима је онон кад требају од кола да направе камп-кућу…
pa zato kazem da treba sve skinuti pa polako gledati jer nikada ne mogu da uhvatim na tv-u kada se pustaju epizode… a to je nesto sto najvise mrzim da jurim nesto po kanalima i da cekam!
@ Kornjaca ima na B92 subotom u 23 : 30
Ali ti si gledao kad je may uzeo mecku , hamond malog opela kamo ja dao ima Oliver on nije nista skinuo a ceo put je presao , a jerremy je uzeo lanciu koja nije htela da upali
Kornaca da bio video koju si episodu gledao na google kucaj : top gear list of epiusodes wiki
Tu ti pise kad je snimana , koji je gost , test i ono takmicenje
djolEEE tnx ali ipak cu skinuti sa neta sve epizode pa cu polako gledati. toliko vec engleski mogu da razumem!
Odavno sam gledao seriju,malo je pala u zaborav al sad cu skinuti celu najnoviju sezonu.
Pa bolje je…
Pokusavam da je pratim na B92, ali stalno menjaju termine tako da ne mogu da je nahvatam. Ne gine mi skidanje
Imas na kanalu Ultra pocinje oko 11 uvece radnim danima…
Emisija je super i humor je ekstra al mi je nekako Top Gear ozbiljniji i Tif Nedel vozi ubedljivo najbolje od svih njih…
Super je serija.
Jel ste gledali 3 epizodu iz 16 epizode kad idu u Albaniju i Dzeremi umesto Bentlija uzme Zastavu 101 xD
Prvi put sam video kada uništava juga i onda nisam više hteo da ga vidim dok ga nisu na B92 pustili. Tad sam počeo malo da gledam i nisu loši.
extra emisija
Trenutno se prikazuje 17. sezona, veceras je u UK 4. epizoda, Star in a Resonable priced car je Rowan Atkinson Najveci deo epizode ce od automobila praviti voz(ove). Can’t wait!