Tomb Raider problem

Da li je moguce vratiti se 2 checkpointa u nazad ? Ubagovalo mi se nesto, kod dela gde treba neki crni djavo sa broda da uzmem…ja sam pobio likove bila cut scena nisam stigao pokupio taj deo i on je nestao i sad mi uporno govori da ga pokupim a nema ga -.-" nebi ponovo da prelazim sve ispocetka

Pa uradi reset checkpoint, ugasi upali probaj… Ako ne pomogne probaj na google da vidis da li je neko imao slicnih problema, najgori bug-ovi.

za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2

Drugo resenje ne postoji za to sem ubacivanja novog sejva.Procitao sam na xboxiso bas u vezi tog problema na brodu.

Horizon mama :slight_smile:

Tomb Raider je extra igra. Graficki izuva ali nije optimizovana kako treba. Ako neko ima Xenon koji jos nije dozivio RROD - uz ovo ce defonitivno dobiti. Konzola vristi ko’ da brata zeni xD

Ubaci svakako novi TU ali sumnjam da je taj problem popravljen s TU1. Bice tu jako punooo TU-ova

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

PU,PU,PU, pomeri se s mesta i daleko bilo :ju: Evo, vec je drugi put prelazim i konzola se uopste ne cuje:cool:

Nakon 15min igranja smanji ili ugasi ton, cim pokupis neki item ili krene neka borba s 5 i vise protivnika - cuces o cemu ti pricam. Naravno, ako ti je u sobi 16C (a ne kao kod mene 35C) bice koliko toliko lakse konzoli.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Pa bre svaki uredjaj je predvidjen da radi do 40C, nije ni cudo sto ti se greje, dobro ti jos i radi (za laptop ti je ta granica, za LCD itd.) kod mene je oko 20C i instalirana je na hard.

Meni se konzola cuje kada nije igra instalirana, kao da testerise disk :smiley:

Ps: ko jos igra igrice bez zvuka:lol:

Ma znam nego ti kazem ako oces da cujes kako bruji. Ma nemas sta da brines… Samo ga przi i igraj :wink: to je moje zapazanje jer me zanimaju takve stvari kod konzola ALI svi znamo da je Jasper i Slim nepoderiv tako da… :wink:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

@Marko-pokusaj da sjednes uz onaj bonfire, i fast travel na vatru koja prethodi toj. Trebala bi igra nanovo sve da ucita kada dodjes opet u to podrucje

Resio sam…na youtubu sam pogledao gde je sledeci checkpoint, otisao tamo (u kamp) i nastavio igru…valjda nije nesto do rezanja diska, pa da me banuju na lajvu :confused:

Nema sta da bude do rezanja, XGD2 igra je. Moze katanac na temu