Tom Clancy's The Division

Ja sam posle 35h obrisao igru, bila mi je super tih 35h i onda mi je odjednom dosadila, verujem da je tako bilo i kod ostalih.

To je problem sa vecinom multiplejer igara.

Ja sam igrao oko 60-70h i sad me smorila, bas vise nemam zelju da je igram. Onog trenutka kad sam zavrsio sve misije igra je izgubila smisao, bukvalno ne zbam vise sta da radim. Ni u Dark Zone mi se vise ne ide…

Ono sto je mene prilicno iznerviralo je podmuklost developera, koji ti daju tipa misiju da ubijes 200 Rikera za nekoliko dana, i kao nagradu dobijas kao ISAC camo pants ili slicno. I sta se desava, izgubis masu vremena da to ostvaris, i dobijes neke helanke bukvalno, nigdje camo, nigdje nista. Dakle nikakav smisao im nemaju nazivi odjece, stvara se ogroman gap izmedju onoga sto oredstavljaju u nazivu i onoga sto zaista dobijes na kraju.

Cekam novi Ghost Recon, valjda ce biti bolje.

Ubisoft je sa ovom igrom pucao sam sebi u nogu, ne mogu da verujem da su praktično gledali kako igra propada i uništava se od strane hakera i veoma mnogo bagova koji su postojali na svakome ćošku igre…igra nije loša dok je bilo misija i side-misija bila je zabavna ali od jednom napredovanje je stalo i trebalo je dosta da se igra da bi se dobilo neki bezvredni dodatak… Pre neki dan kupio Rainbow6 siege Starter pack…I sada žalim što tu igru nisam kupio ranije umesto The Division-a…

Upravo presao misiju na challenge mode. Nikad vise! Dva sata mi odose na misiju koja se zavrsava za 10 min!

Ostala mi jos 3-4 trofeja za platinu. Moram ubiti nekako 20 rogue igraca, za ostalo cu lako…

Sta bacio si se ipak na taj “sport”, mislim na sakupljanje trofeja :slight_smile: , pretpostavljam(posto ih bas i ne sakaupljam) da kada jednom ozbiljnije zapocnes sa trofejima, postane zarazno - nema nazad.

Pa moze se reci :slight_smile: Ali trofeje skupljam samo u igrama koje volim. Ako ne uzivam igrajuci neku igru, onda zaboravljam na trofeje. To ti dodje kao neka zanimacija kada nemas sta da igras, krenes da sakupljas preostale trofeje u nekoj igri gdje si relativno blizu platini i onda se to pretvori u neko sasvim novo iskustvo, kao da igras drugu igru. :slight_smile:

Sto se rogue agenata tice, pokusacu prvo na regularan nacin da ih ubijam, pa ako ne uspijem tako da nakupim 20, unajmicu nekog sa foruma ko je voluan da mi pomogne :smiley: Stvar je u tome sto mene ubijaju iz tri metka, a ja njih ne mogu iz dva sarzera, kao sundjer su. Odmah da napomenem da imam sasvim pristojan gear (zeleni gear itemi), i pristojno oruzje (liberator i vector acp 45, oba su po 182 gear score). Lvl 30 sam naravno.

Osjecam da nesto ne radim kako treba. Mada opet mozda su ti likovi nasli neko oruzje sa 200+ score-om pa je zato tako…

Inace main misije je lakse obavljati solo nego u grupi, to sada definitivno zakljucujem. Kada si u grupi neprijatelja ima mnogo vise i tezi su. Naravno Challenge mode je za solo nemoguc, potrebna je grupa od 4 spretna igraca koji saradjuju i igraju takticki, u suprotnom nema sanse da se moze preci.

Teshko cesh to sam uraditi ,jednog sam ubio regularno…Bezveze shto on mora prvo na tebe da zapuca da bi postao rogue…Evo mogu ti pomoci tamo kasnije dok mi igra josh tu…Reshi se trofej za 10 min…Dodaj me ako hocesh igra mi tu josh koji dan Psn - stevvva

Vazi, vidjecu nocas kako ide, ako ne bude islo dodajem te sjutra :slight_smile:

Sinoc sam uspio dva da ubijem, ukupno ih imam tri. Problem je sto se rogue igraci uvijek krecu u grupama pa im ne mozes nista. Sinoc smo nas 15 nasumicno okupljenih likova jurili cetvoricu rogue igraca za kojima je bio manhunt, jedva smo ih pomlatili. Tu postoji sansa da eventualno svi slucajno postanu rogue jer u sred pucnjave ne mozes paziti koga ces sve pogoditi, i onda lovis na sve strane.

Jesi li ti ovaj sa 187 platinum trofeja? :smiley: poslao sam ti zahtjev, nemoguce je da sam uzmem trofej

Jesam…Prihvatim te sutra ,nisam kuci,pa reshimo…

Odlucio sam da probam regularno da lovim rogue agente. Imam ih 11 za sada, jos 9 i platina je tu. Sigurno 4-5 killova su mi ukrali drugi, ja srusim nekog agenta, i dodje neko drugi ko mu je blizi i dokrajci ga.

Sto se trofeja tice interesantni su, prvi put cu doci do platine a da nikakav guide nisam koristio. Bas je ono skill based osmisljena kolekcija trofeja.

I dobro je ispalo sto mi je bas taj trofej za rogue agente ostao za platinu, to je cini ultra zanimljivom. Ranije bi mi svaki poslednji trofej bio da sakupim sve sto se sakupiti moze, pa sam cesto i odustajao.

Ja sam vidio da nema posla od grupe jer uvijek ti neko ukrade kill, pa idem sam, lakse je. Nadjes nekog lonera, iscimas ga malo sa nekim forama da prvi zapuca, i onda ga ubijes. Sticky bombom ga pogodis i dovrsis ga pumparicom. A i kad si sam uvijek ce neko pokusati da te ubije, pa ces imati prilika da ih lovis. Udaris im kontru sa nekim od special skillova i juris.

Jedna stvar mi nije jasna- nekog pucam po pola sata i ne mogu da ga ubijem, a on mene ubije iz dva metka. Kako to? Imam dobar gear i high end oruzje. Jedino logicno objasnjenje mi je da su kupili one puske od 220+ gear score. Ne planiram da skupljam novac za to, trebalo bi mi mjesec dana.

Btw ako neko zeli da se vrti sa mnom po DZ nek se javi, mozemo jedno vece igrati malo.

Rekose “Division nije za solo igrace”.
“To se ne odnosi na Stalkera”, to ne rekose :smiley:

Uzeh platinu, ubih regularno 20 rogue agenata. Negdje kod dvanaestog po redu sam provalio foru kako da ih lakse ubijam, pa sam preostalih 8 brzo ulovio.

Prva platina koju uzimam bez bilo kakvog guidea (jer su trofeji prilicno jasni, nema zavrzlama), i definitivno najzanimljivija do sada, isplatili su se sati jurcanja po New York-u. Sad idem na malu pauzu od trofeja.

Preporuka svima da probaju solo da ubiju 20 rogue agenata, pa i ako ih ne zanimaju trofeji. Dobar je izazov, i zanimljiv, sto je najvaznije. :slight_smile:

1 Like