Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: Official Announce Trailer

4 Likes

11:15 kreće ono što je obećano u BFV u do dan danas nije ispunjeno :smiley: sada ovi iz DICE-a hvataju beleške. :smiley:

Rekoh vec da mi se svidja sve ali prosto bode oci to sto ona djevojka ne pogadja uopste ljude dok puca a oni padaju mrtvi. Mogli su to da nasminkaju malo da ne bude tako providno. Pucala je covjeku tri metra iznad glave a on je pao mrtav

Za BF bi bila pogibija da se ubaci nošenje saboraca. Ovako je bolje, baci se dimna bomba i uradiš oživljavanje, sve traje par sekundi. U suprotnom ne bi niko radio oživljavanje.
Koliko puta samo popizdim u partiji, šetaju medic-i oko palih ljudi i ne podižu ih, a čak ni nema pucanja okolo.

Što se tiče GRB-a, meni ovo odlično izgleda. Treba naći ekipu od četvoro i peglati zajedno, verujem da u tom slučaju će biti odlično. Mada ni za SP nije loše, ako dobro urade AI.

Moram priznati da mi ovo super izgleda. Grafika, animacije, kretanje, sve mi je full. Ali nazalost bice downgrade-ovano jako kao i sve stvari od Ubisofta. Sve sto su prezentovali je izgledalo top naspram konacne igre.

Meni je Wildlands bio odličan, još uvijek ga igram povremeno i to čak solo. U co-opu je tek ludnica, baš zna da bude dobra zabava. Blizu sam i platine ali nažalost nemoguće je pokupiti sve collectible gluposti, ima ih milion

EA I ubisot izgleda da imaju istu logiku :joy:

znaci stize u game pass uskoro :joy:

Jos samo splinter cell da useru i treba ih ugasiti