Ja imam zicani joypad za x360, ali nesto mislim da ako drugi budu igrali sa misem i tastaturom, a ja na joypadu, da to nece dobro zavrsiti po mene ![]()
Ja se polako opet navikavam, ali i dalje kada hocu da bacam granatu na G, najcesce bude melee (F)
Ja imam zicani joypad za x360, ali nesto mislim da ako drugi budu igrali sa misem i tastaturom, a ja na joypadu, da to nece dobro zavrsiti po mene ![]()
Ja se polako opet navikavam, ali i dalje kada hocu da bacam granatu na G, najcesce bude melee (F)
Ne bih da ti kvarim zabavu ali mislim da je ovaj snimak bio jedno 13947359 puta. Odnosno to je prvi i jedini koji su i postavili. Ili mozda ja nesto gresim.
bice uskoro odradjen preorder
âCo-creators of Call of Dutyâ. Izlazitâ ce ovo svake godine, ja vam rekoh 
Sent From: âNeitherworld, Peaceful Pinesâ
Nadam se da je nece stancovati svake godine novu. Ali bih voleo da svake godine izadje neki paket sa mapama. To bi bilo super. Zna li neko koliko ce mapa biti?
Imam neki osecaj da ce Titanfall ici kao poklon sa nekim napucanim grafickim kartama. Tipujem na Nvidia novu seriju koja izlazi sada.
Slikan je jedan interesantan poster u Francuskoj:

Prevedeno sa postera, ako neko ne razume.
âPripremite se, beta stiĹže 14/02â
Players wonât need to pre-order Titanfall to get into the beta

Players wonât need to pre-order Titanfall to get into the beta | EGMNOW
Respawn shares new Titanfall Xbox One beta details
News: Respawn shares new Titanfall Xbox One beta details - Total Xbox.com
Nije potrebna uopste jaka masina da se pokrene Titanfall. Bice dosta igraca pogotovo ako ce biti preko Steam-a.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Orgin nazalost neverujem da ce imati Steam podrsku 
PotvrÄeno je da Äe biti preko Origina
100% preko origina, vec sada mozes preorder da uradis direkt na Origin aplikaciji.
Ako nas razumeju, sto im collectors edition kosta 200$? 
prijavio se za betu,videcemo na sta ce igra licitiâŚ