Titanfall

stavio bi ali mi mala basta :slight_smile: hahaha

Za greške kriviti Tapatalk 2

I neka neyko kaze da ovo nece dobro proc kod raje.Jbte ovo zasjeda na tron mp igara kao takvih

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Ko kaze da nece, hoce sigurno, prevelik je hype. Mada ne volim kada se neka igra unapred proglasava za najbolju i slicno. Ipak, rado cu je igrati kad izadje.

Lici mi malo na Lost planet sa ovim robotima kojima mozes upravljati, pa ovo skakanje po zgradama, ovamo ima slicnih situacija… ali posto volim Lost planet serijal i ovo bi trebalo da bude interesantno, samo ovo za cenom 200$ malo je previse.

Ja sam bukvalno pre dva dana video ovu igricu, i odusevio se kao dete. Onda se smorio sto je tek u martu, ko ce to docekati. :smiley:
Vidim onda da se svi nesto loze oko ovoga, samo se nadam da nece biti tresla se gora rodio se mis!
Hteo sam vec da uradim preorder ali jos ima samo na originu 50e. Cekam i cim izadje na nekom sajtu za manje love narucujem. Ja sam se odusevio. Super sto je SF, taman mali odmor od BF-a koji hoce da bude ultra realan.

Titanfall EA Origin Key Pre-order :: Titanfall :: G2PLAY.NET - BE SMART, PAY LESS
Evo za manje :wink:

Bice i ovde Loading...

E hvala ti za sajt, da gledam ponekad sta imaju. Ali cu sacekati da se pojavi na Go2arena the cheapest game cd keys store obicno imaju povoljnije cene. Tu sam uzimao BF i dosta su povoljniji od ovih.

@M007P
Na tom sajtu sto si stavio su bezobrazno skupi! Pa cene su iste kao i na zvanicnim sajtovima firmi koje rade igre.

ako si dobro video cena je u dolarima [TABLE]
<tbody>[TR=“class: uccRes”]
[TD=“align: right”]50.00 USD[/TD]
[TD=“align: center”]=[/TD]
[TD=“width: 47%, align: left”]36.7271 EUR[/TD]
[/TR]
</tbody>[/TABLE]
a ovo sto je nikola dao ja 42 eura tako da nisu skupi ako prebacis dolare u evre

Nove igre koje sam ja proverio su jeftinije od tog saja, mozes i sam da se uveris kada gore desno izaberes cenu u evrima :wink:

IZVINI, debil nisam gledao. Super onda. Sada sam bolje pogledao :smiley: to mi je ok cena. Do 40€ hocu uvek da dam za tako dobru igru. Kazi ki samo jesi kupovao od njih do sada? Mislim kakva su iskustva, ja sa, do sada kupovao na onom sto sam ja stavio ili direkt od firmi koje prave.

Nije vise dostupno u prodaji, verovatno trenutno. Sigurno je potraznja velika.

Proveren je sajt.

Imaju najbolje cene, posalji im mail imaju contact formu i pitaj da li ce biti a i daleko je datum izlaska igre tako da ne moras da zuris :wink: bice 100%

Da li je neko kupovao sa ovog sajta? Hocu reci koliko su provereni i sigurni. Ja sam do sada uvek kupovao ili sa zvanicnih ili go2arena.
Kod ovih je izasao Titanfall za 35e. To mi nije frka, odmah bih kupio pa da me obraduju na prolece. Kako salju CD-key na mail kada ga dobiju ili koja je fora?

Titanfall K’NEX announced

For a brand new IP, Titanfall has done a great job amassing buzz. Perhaps people are fans of giant robots? Respawn Entertainment’s new franchise is so hot that it already has licensed merchandise in the works. Today, K’NEX announced a line of building sets based on the upcoming shooter.

"Titanfall Building Sets from K’NEX will bring the exciting worlds to life in a new way,” K’NEX CEO Michael Araten said in the press release. “Gamers and builders of all ages will have the opportunity to build the Titanfall Frontier right in their own homes. I can’t wait to see how fans will take their digital game skills and use them in the real world!”

Notably, it will be the only way PlayStation gamers will be able to get their hands on Titanfall. Sets will include characters from Titanfall such as Pilots, Titans, and Spectres.

Znaci nema niko iskustva sa ovim sajtom?

Castio sam sebe sa igricom :smiley: sada samo treba docekati 13.03.14.

Titanfall Controller Revealed For Xbox One - IGN

Mama mila…

Neso da li cete moci da nabavite ??? :slight_smile:

Pa naravno! Više detalja kada se primakne datum izlaska, ali svakako planiramo da nabavimo par komada.