Al ovo nadrkano izgleda
samo da ubodu dobar combat
Zašto ? Ubija tvoju muževnost jak ženski lik ? Ovo deuje prelepo. Samo me brine što je ovo sve prikazano sa nekom novom Nvidia grafičkom za koju još ne znamo. Neće ovo sigurno baš ovako lepo biti za current gen konzole. Možda samo PRO
2027e ce biti
Ma nije njemu to problem. Ima ono svo vreme ovog sveta
Kad god bude, biće, jedva čekam
Ma koga boli kur*c kakav je lik. Sto se mene tice moze da bude dinosaurus. Kazem da predobro izgleda da bi bilo realno. Ovo je neka 50 graficka karta.
I to najskuplja verzja od 2000 eura
Ako su nedavno krenuli u full produkciju igre, minimum još tri godine dok ne izađe.
Pogledaj Witcher 3 kakvi su bili trileri. Specifikacija kompa se ne pita Ja bih voleo da urade remaster 3 u onoj grafici, kontam da i dalje bi bilo upitno koliko računara bi moglo to da pokrene
Ovo je samo pre-render Cinematic trailer, nije ništa in engine što znači da igra neće ovako da izgleda. Ovo je kao kad Blizard odradi brutalan Cinematic za Diablo i sl i onda imaš - Diablo gameplay
Jok, in engine je trailer, nije CGI.
Bukvalno piše na početku trejlera da je pre-rendered cinematic i to na najvjerovatnije na rtx50 seriji grafičkih kartica. Teško da će izgledati ovako igra sama.
Htedoh reći da su koristili engine za igru, modele i okruženja koja ćeš videti u igri. Nije cinematic trejler iz Maye ili odakle već. Znači igra će biti otprilike taj nivo grafike, sem ako naravno ne padne downgrade. Sve je skriptovano, motion capture itd, ali sa game assetima.
Meni ovo uopste ne izgleda kao nesto sto ce biti u finalnoj igri. Jeste in-engine prerenderivano, ali sve je savitljivo, plasticno i nestvarno. Obrati paznju.
Nema sanse da ce modeli izgledati ovako.
Sve danas moze da bude in-engine.
Biće taj nivo grafike ali u cutscenes.
Da su najavili konkretno za next gen pa da imamo čemu da se nadamo
Vrhunski.
Kupuje se pod obavezno, ali Gerlat je prva liga, svi ostali su ispod njega……
Pa da, Cinematic odrađen u Unreal Engine-u. To je pre bilo kul kad odrade takve prezentacije ali danas sa svom tehnologijom i grafikom ljudi vide Cinematic i maltene ide skip automatski. Ovo je naravno Witcher pa je vredno pažnje ali da je neka nova unknown igra, u 95% slučajeva ni ne odgledam trailer do kraja kad vidim da je Cinematic jer ne služi ničemu osim malog teaser-a tematike.
Kada piše in-game footage mixed with in game cinematics, e onda vidimo kako to izgleda na delu kao trailer za ovu novu ND igru.
Ali svakako će da izgleda brutalno, jedino me uopšte ne raduje što je Unreal Engine. Tu će da bude bagova i haosa na sve strane, plus to ove konzole ne poteraju kako treba. To bi trebalo da bude launch naslov za next gen pa da pršti day one.