The Witcher 3: Wild Hunt screens

Witcher 3 se bavi pricom Geralta i njegovoj potrazi za voljenima. Slike ispod pokazuju ostrvo Skellige. Developeri su naveli kako su podrucja u igri i do 30 puta veca nego u drugom nastavku fransize, te kako ce glavna prica ponuditi oko 50h gameplay-a, te ekako se moze ocekivati jos toliko u dodatnim quest-ovima, te se tako moze ocekivati oko 100h ukupnog gameplay-a.
Takodje, isticu da ce vasi postupci da uticu na dogadjanja oko Geralta, kako postupci u glavnom dijelu price, tako i u side-quest dijelovima.

Originalni clanak:

Au covece…kako dobro izgleda…moracu sebe da nateram da predjem i dvojku pre nego sto ova zver izadje.

Mene ovaj W3 dosta graficki podseca na W2, ali na PC-u. Za mene je 2. deo odlican, osim onog dela u sumi (nakon toga igra je meni mnogo bolja), jedinu zamerku imam na samu borbu, sve jedno te isto (kada bi ubacili mogucnost da se izvodi kombo, kao kod GOW, C:LoS).

Takodje :smiley:

upravo sam to hteo da napisem, ako su ovo screenovi za konzolu, to znaci da idu korak dalje sa pc-jem

Sto se tice next konzola, mislim da ce se vise igara praviti kao open world sa nesto boljom grafikom, a najbolji primer su W3 i watch dogs. Jer im hardver to dozvoljava.

Bice ovo opasno dobro. :slight_smile: