The Witcher 3: Wild Hunt Intervju sa Gamescom-a

Svež intervju na srpskom za sve fanove The Witcher igara :). Intervju sam odradio ja na ovogodišnjem Gamescom-u.

http://www.emuglx.org/reportaze/gamescom-2014-cd-projekt-interview-the-witcher-3/

Još jučer pročitao :slight_smile:

Juce procitano :smiley: Ocekivao sam vise pitanja :smiley:

Vidi kolike je odgovore davao, da je više pitanja bilo bi na 4x a4 strane :smiley:

jel prica povezana sa proslim delovima ili svaka za sebe?

Posle par godina (tada sam započeo na X360) probao opet da započnem W2, sunce ti žarko, meni je ono totalno ****** da prostite, mislim na gameplay, tj ja se ne snalazim ali ono zlo! Ubijaju me pa me rasturaju, ne mogu se snađem pa nema te sile, započeo na hard težini, igram preko džojpeda i jako me nervira što ima 8 uglova kretanja, potezi izgledaju ok, toliko od mene za sada, ne odustajem još od igre jer sam baš nahajpovan zbog W3!

Tezak je TW2, ja sam se na normal pogubio u onoj areni, komotno mozes igrati i na easy i uzivati u igri. Ja je nikada ne zavrsih, treba se i to promjeniti u skorije vrijeme.

Ako nesto ne znas da igras ili ti ne ide ne znaci da je igra ******… Meni sportske igre nikako nece, ma koliko god pokusavao… Ali nikada nisam rekao da je neka igra ******… :smiley: Igra je odlicna, ja sam presao obe kampanje :smiley: Igra je dosta teska i svaka odluka u igri se skupo placa :smiley:

Nije ******, samo je specifičan, ono ne za svakoga. Nisam ni ja mogao da uđem, napokon kada me je igra uvukla, tada mi se pokvario laptop :smiley: i nikada nisam nastavio…

Profesionalno odradeno.

Svaka cast.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”