The New Xbox Experience: Connecting You to Fun, Wherever You Want to Play

2 Likes

Izgovorili su experience jedno 100 puta. “Povezujemo vas u svrhu zabave, vi ste centar oko koga sve radimo”… Da budem iskren, meni licno sve te mogucnosti socijalnog interfejsa ama bas nista ne znace. Ne jurim trofeje, friend request primetim posle 100 godina i posle toga me uopste ne interesuje. Na Xboxu mi je jedino cool onaj stream achievmenta sa screnshotovima, da vidim ko se cime zanima. Xbox logo se ucitava koliko bese procenata brze, 15? Generalno gledano, vidi se da tu neko zapravo razmislja o organizaciji interfejsa i da sve bude dostupno sa sto manje akcija, UX/UI je zapravo dosta perspektivno zanimanje u kompanijama danas, ali nekako mi je sve to zvuci dosta pretenciozno i prenaduvano. Malo smo redizajnirali menije i sada je to potpuno novi “experience” koji ce da nas oduva sa fotelje. Yeah…

Jok, samo 6.
:slight_smile:

Nije loše, mada mogli su malo više blur elemenata po uzoru na Store, fenomenalno izgleda kad ima dosta transparentnih delova u interfejsu

Mene je ovaj način prezentacije toliko odbojan, to sam čini mi se kod apple prvo video. Iskrenije mi deluju one babe što reklamiraju kreme za vene, a znam da babe lažu za sve pare.
Sam interfejs mi je uvek bio dobar i ne sumnjam da će i ovaj. To je i onako samo 3-5 sekundi dok ne uđem u igru

2 Likes

Samo sto Apple to radi na malo visem nivou i posle toga ne izgleda kao… pa, kao bilo sta drugo od Microsofta, ne bas narocito reprezentabilno.

Kapiram da bi sve kompanije da koriste taj stil prezentacije, ali suvise se izgube u tom korporativnom bullshitu. Kod Apple-a je to stvarno esencija njohovog poslovanja, stil koji je svetlosnim godinama iznad svih ostalih.

1 Like

Kod mene taj način markentinga svakako ne pali, radio ga Apple, MS ili neko treći.

1 Like

Apple je sa svojim prezentacijama postao sopstvena parodija. Možda najbolji a la Apple video ikada

8 Likes

Jel ovo parodija? Jel moguce da Ikea ovako proziva apple xD.

Sjajno je. I treba ih tovariti :slight_smile:.

Ne bih dao za pravo Ikei da proziva bilo koga. Bolje neka se pozabave kvalitetom svojih proizvoda koji su sprdnja u svetu namestaja. :joy:

1 Like

Ikeu me kupuješ zbog kvaliteta.

2 Likes

Da za pare koje oni traze, u Srbiji su bolji od svih.

Prosto je neverovatno da se na spomen Apple, Sony, MS uvek neko nađe uvređen.

4 Likes

Xbox republika: connecting you to fun, wherever you want to argue :smiley:

Znaci vama je nesto extra ako je nekvalitetno a jeftino? :joy: Nije dzaba izreka ako je za dzabe i sirce je slatko. :joy:

Nemoj tako, Ikea ispunjava potrebu, ne moze svako da priusti kvalitetan al papreno skup namestaj.

Mi kad smo dosli ovde, jedna od prvih stvari koju smo uradili je otisli do ikee i pokupovali namestaj za stan. Jasno je da to nije namestaj koji cemo deci ostavljati, al evo sluzi svrsi vec nekoliko godina, sve tako ‘nekvalitetan’.

Da ne sirim pricu previse, al cak i poseta Ikei je svojevrstan ‘experience’ (kad smo vec kod te reci).

edit – secam se kad su redizajnirali interfejs xboxa 360, presli sa onih ‘seciva’ na moderniji dizjan, koji je to dogadjaj bio… a vidi nas sad, cinicne. :smiley:

6 Likes

Nije ni cudo sto gotive android :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: shots fired

Osim što to niko nije rekao? Ako kupuješ u Ikei, vrlo dobro znaš šta očekuješ, ne zanosiš se da je to nešto će trajati deceniju.

1 Like

Ikea je skroz ok. Skup namestaj je u danasnje vreme nepotreban luksuz.

1 Like