Smem da pitam zasto si 7x prelazio igru, poprilicno obimnu od 50+ sati?
Mislis 100+
Može BOTW da se preÄe relativno brzo jer ne moraÅ” uopÅ”te da radiÅ” one divine beasts. Ja sam isto potroÅ”io mnogo vremena ali ko je dovoljno dobar i donro poznaje može odmah u Castle i skrati drastiÄno igru.
Anyway, malo kontaverzeā¦
Nintendo je stavio Kotaku na crnu listu navodno Ŕto su ohrabrivali pirateriju sa leakovima oMetroid Dread-a.
Kotaku nastavio po svom
Ovaj Plunkett mi je od ranije neÅ”to zapeo za oko da je beki wannabe novinarÄiÄ, ne sjeÄam se Äime me je taÄno iznervirao.
Nisam presao 7x vec je BOTW igra koju sam igrao rekordni broj sati -180 Äasova.
Ma ne ti nego @iKaran
Sto se tice broja sati, nista me ne impresionira jer sam svake godine igrao Fifu izmedju 1 i 2K sati.
Ma on multitaskuje, sluÅ”a neki podcast pa da mu ne budu ruke prazne piÄi Zeldu usput.
Ne znam zaÅ”to vam je to neobiÄno, ja Äu uvijek radije igrati dobru igru koju sam veÄ preÅ”ao nego neki sumnjiv proizvod po prvi put.
Zeldu i Switch sam kupio po izlasku i odmah preÅ”ao dva puta. Prvi put zato Å”to je to Zelda i nova konzola, drugi put zato Å”to nisam imao Å”ta drugo da igram. SjeÄam se da sam tada pisao kako su igra i konzola fenomenalni, ali da Äe konzola da propadne zato Å”to nema Å”ta da se igra.
Ne znam ko je uzeo Switch na izlasku pa može da se sjeti kakav je tada bio eshop sa par Neo-Geo igara i to je bilo to.
Kasnije sam Zeldu prelazio jednom ili dva puta godiŔnje, uglavnom svaki put kad mi je dosadno na putovanju ili kad imam neku seriju podcasta koju sluŔam, moram da imam neku igru koja je lagana za mozak.
Trenutno sluŔam podcast od II. svjetskom ratu, trenutno sam na 160. epizodi, trajanje epizode je 45-60minuta. Za to vrijeme sam preŔao nekih desetak igara, nažalost TotK nisam neŔto puno.
Duži podcast nego rat leptenejeboā¦
Haha, pocinjem da razumem tu adikciju sa podcastima. Respect za izdrzljvost, ja sam obecao sebi da cu odgledati/odlusati svih 300+ 4-casovnih epizoda Lexovog podcasta, ali na zalost malo je zahtevniji da bi se u paraleli radilo nesto drugo + ima i drugih fenomenalnih podcasta.
Drugo je online igranje ali ovde se ipak radi o dugometraznoj igri
Meni je rekod Metro serijal ali to je igra tipa 15 sati i to da se razvlscis.
Ja ne mogu podkaste dok igram, kvare mi atmosferu i odvlaÄe pažnju. Äak i football manager kad igram radije pustim muziku jer kad sluÅ”am podkast pola ga propustim dok igram.
Jos 4 dana.
OkaÄiÄu jedan veliki spoiler vezan za ovu igru pre njenog izlaska tako da gledajte na sopstvenu odgovornost.
Zavisi za koga
Ja igram prvi dan. Ne racunam ljude koji igraju leakovanu piratsku verziju i koji svojim losim primerom pokazuju koliko im je stalo do industrije. Kada bi placali igre i davali podrsku developerima imali bismo bolje igre. Da placamo gradski prevoz imali bi nove autobuse u gradskom saobracajuā¦
Dacho kad se loguje na forum:
Istini za volju, svi bi trebalo malo vise da budemo kao Daca. Ne samo sto je bolji gamer, nego se doima i kao covek visokih moralnih nacela, sto je deo njegove legende, da tako kazemo.
Kada malo bolje razmislim, nisam do sada kupio legalno ni jednu Nintendo igru, sto stvarno nije u redu i pre ili kasnije moracu taj karmicki dug da platim. Nisam se doduse ni naigrao nesto, handheld mi nije bas primarni sistem, ali je pomisao da divni ljudi koji prave Super Mario i Donkey Kong igre mogu ostati bez posla zbog mene, ipak dosta neprijatna⦠tako da cu da im se oduzim vec na neki nacin.
Ah, slika i prilika danasnjeg prosecnog gamera. Mid 40s, dobro situitan, forever alone.
pored svih gaming zajebancija koje posedujes ti nikada nisi kupio switch igru. Padawane, moras to da ispravis