The Last of Us

Pri pokušaju učitavanja igre The Last of Us sve započne kako treba ali kada odem na opciju New game krene sa učitanjem koje traje do daljnjega - moram ugasiti igru bez da je uspjem započeti.
Na PS3 je Rogero 4.55 i Multiman 4.55! Kako trebam podesiti opcije u igri da bi radila???
Hvala na pomoći - malac me nagovori da sa XBOX pređem na PS pa sada nema pojma kako dalje:(

Update-uj igru iz Multiman-a, mislim da je 1.06 poslednji update. Igra inače dugo učitava, nije tu ništa sporno.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Da li to radim premo interneta (wi-fi) ili of line … izvini ako pitam gluposti ali sinoć u 21:00 sam prvi put u životu upalio PS3???

Svejedno je, samo nemoj ići na PSN da te ne ban-uju kada si online. :wink:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Taj update tražim preko googla ili … Pa kad ga nađem, prebacim na FAT32 stik, instaliram iz multimana (neka od opcija na lijevoj strani ako se ne varam)?

Možeš i tako, al’ jednostavnije je iz samog Multimana. U MM dođeš do igre, stisneš kocku i tu ćeš videti da ima opcija update-a. Kada skine update, pitaće te da li hoćeš da te vrati u XMB (glavni meni od PS3), prihvatiš Yes i onda iz XMB instaliraš update.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Hvala puno, odoh da probam - pa šta bude će da bude.
Naravno - XBOX Republika i raja na njemu najbolja družina na cijelom svijetu…

Pisace game update ali moras internet da ukljucis :slight_smile: vecina sa CFW iskljuci net ali onda skine igru sa neta a uradi system update jer se OFW nalazi u folderu za igru, uvek brisite update folder podsetnik.

Sent from iPhone 5

Sad sam gledao u MM - The Last of Us je ver. 1.00 (PS3 firmware 4.41) - što izgleda znači da se moram nakačiti na net i iz MM dići update???

Jeste

Ima li kod nas na forumu neka uputa kako se “bezbjedno” iz MM-a nakačiti na net i skinuti potrebne update???
Izvinjavam se što sam dosada ali apsolutni sam početnik i trenutno imam samo mogućnost wifi konekcije - a kad smo već kod toga da li bi bilo pametnije napraviti wired konekciju koju bih jednostavno isključio po završetku “radova”?

Moras iz networka konzole i skines ga kada startujes igru, ja sam na taj nacin skidao i nije bilo problema ali game update da napomenem opet

Sent from iPhone 5