The Evil Within NTSC verzija

Imam XBOX360 sa RGH 1 čipom, do sada nisam imao nikakvih problema sve dok nisam skinu pomenutu igru The Evil Within. O čemu se zapravo radi, znači neće da učita chapter 4. Pokušavao sam na sve načine ali ništa od učitavanja 4 nivoa. Prebacivao sam igru i u GOD modu i extraktovao sa Xbox Backup Creator ali i dalje ista priča. Dali neko od vas ima sličan problem inače radi se o NTSC igri u pitanju je neki PROTON mada sam skinuo i sa arenebg koja je bila u GOD formatu ista stvar. Da ponovim još jednom znači počne da učitava chapter 4 i sve do momenta kad prestane ton i u desnom uglu ima kao neka zvezda koja se vrti dok učitava najedanput stane i cela konzola se ukoči, jedino pomaže ponovno paljenje. Molim za pomoć unapred hvala.

Probaj da skines neku drugu verziju, (od STRANGE-a, na primer), pa vidi da li ti radi.

OK, javljam kad skinem i probam, hvala pozzz.

Ja sam takodje skinuo PROTON verziju i nikakav problem nisam imao,a na chapteru 6 sam.

Opet ista stvar, skinuo sam STRANGE verziju i opet se isto desava, šta tačno može da bude nepada mi napamet izgleda da ja jedini imam ovaj problem. Ali pošto imam SONY 3 skinuću za nju i pičim valjda tu neće da bude ista stvar, nisam valjda toliki maler. Pozdrav.

uradi update dashboarda, proguglaj da li jos neko ima, moze da bude hdd, koruptovan fajli ili 100 sitnica pa da zeza. Na RGH nema veze da li je HTSC ili PAL sve rade na HDTV a protekciju dashlauncher skida.

Mirko uradjen je update dashboarda na 2.0.16747 , jer sam bio na niži i igra nije htela da se startuje. Skidao sam sa arene i sa rarbg maltene sve verzije i uvek ista stvar, pošto igram sa usb hdd, probacu da prebacim igru na xbox hdd pa da vidim šta će se desiti. Hvala unapred, javljam šta sam uradio. Pozzz.