The Call of Duty Advanced Warfare Live Action Trailer

https://youtu.be/BfRweNNN0JA

Bozo, el si spreman? :smiley:

Najbolji trailer do sada po meni :slight_smile:

Nije realno koliko dobro izgleda. Jos samo kada jednog dana bas ovako budu izgledale igrice :smiley:

Utorak, veče nadam se [emoji27].
Najveći problem je Å”to neću znati Å”ta pre COD, sunset overdrive, forza horizon 2, fifa 15… Nakupio Milan 10ak igara

Vidim ja da ce ti tesko biti da izadjes iz kuce :smiley:

Brutalan je trailer! Nadam se samo da će se i u igri moći raditi većina tih stvari kao iz trailera.

Ovo izgleda odlicno samo jos kad bih ja mogao da se naviknem na pucacine sa dzojstikom , tu bitku bijem jos iz ere XBOX360 , nisanjenje , pomeranje i ostalo .
Ali dobro valjda cu vremenom se uhodati

Veruj mi, vremenom ti pređe u naviku. Meni je čudno da sad igram FPS sa miÅ”em i tastaturom…

Takođe, samo ne znam kako se do sad nisi uhodao, meni je trebalo cirka godinu dana, tada sam pikao Gearse 1 ko blesav, a pojma nisam imao :smiley:

Meni nikada nije preslo u naviku. Nema sanse! Pokusao sam ali… Godine su to. Tako da cu morati ovo da igram na PC-u

E jbg onda, ko ti kriv Ŕto si mator :smiley:

Ali mi nikad neće biti jasno, ako se navikneÅ” da koristiÅ” kontroler uopÅ”teno, ne bi trebalo toliki problem da bude da se koristi za bilo koji žanr. Kako to da imate tih problema?

Kod mene je obrnuto, nema sanse da bi mogao igrati na tastaturi i misu…pokusavao sam i sve ali ne ide…

O tome ja pricam, ja sam se sada toliko privikao na gamepad da i kada probam na tast/mis ja pojma nemam hehe i nekako mi nije prirodno…

Gamepad for the win i couch potato :slight_smile:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Mislim da hoce, ako se dobro secam iz proslih gameplay trailera…bit ce ludnicaaa :slight_smile:

ja sam tacno poceo da igram krajem 89-e pred novu godinu, jos nepunih 6…

Zapravo vise me je u to vreme zanimalo kako sve to radi nego da ja igram da sam jso tada voleo da rasturam i popravljam stvari… Kad me cale video da sam rasturio 286 :stuck_out_tongue: koji je kostao kao jedan auto od prilike, poceo da se hvata za glavu… ja lepo skapirao odmah sta je sta, video kako radi, sklopio nazad dok je on grickao nokte, i naravno sve sljakalo eheheheh

Tada se jos sve igralo na tastaturi ali i na JoyStick-u, jedno dugme i palica za smerove i to je to hehheeh, kasnije sam upoznat sa gamepadom hehehe, i momntalno poceo da igram na njemu i batalio tast/mis kombo