The Alters - Sjajna survival igra stiže 13. juna (Gamepass)

2 Likes

Video sam ovo jos prosle godine. Interesantno moram priznati. Combat mi je pod znakom pitanja ali sacekajmo igru pa da vidimo.

Ne postoji combat, bar nije ga bilo u dijelu dema koji sam ja igrao. Klasična survival i managment igra, sklupljaš resurse, gradiš i preživljavaš. I ima taj narativni tvist gdje kloniraš verzije sebe koje su donijele i životu neku bitni odluku drugačije od tebe pa tako nisu u dobrim odnosima sa tobom a trebaju ti da bi ti pomogli.

1 Like

2 Likes

Znao sam da će biti odlična…

Jbg nisu imali konzolne review keyeve

Igra je mnogo dobra! I prelepa.

3 Likes

Igra kida! Pravo osvezenje u moru copy paste proizvoda. Malko podseca na Death Strending

2 Likes

Ova igra, meni licno polako trasira put za igru godine. Krenuo sam Act 2 i ne mogu da sakrijem impresije.. Skupljanje resursa, istrazivanje odgovarajuce tehnologije, zatim istrazivanje planetarnih uzoraka pomocu kojih proizvodis module i ostalu opremu za prizivljavanje, a sve u trci sa vremenom, je tako dobro izvedeno da mi je svaki novi dan na planeti izazovno iskustvo.

you lost me here. Nikad nisam mogao da igram Dead Rising upravo zbog toga sto sam na neki nacin ogranicen vremenom. Ali super sto ima nekih timova kojima Soulsike nije sveto pismo pa probaju da naprave i nesto drugo

1 Like

Igra je fenomenalna. Mogu doduše dobro da zamislim da nije za sve jer nije baš opuštajuća, mora se voditi briga o hiljadu stvari.

Igra te drži za ruku prvu trećinu igre veoma strpljivo i onda te odjednom šutne u dupe i ostavi te da se sam snalaziš. :grin:

Malo mi je RL stresova pa još u igri da se stresiram dal ima moj lik za kreker i koka kola zero. Neka hvala :smiley:

3 Likes

Jesam lud ili je izlazak igre prosao nezapazeno? Ne vidim da je iko pominje online, samo sam pre neki dan primetio da je stigla na gamepass..

Marketing jbg… Oni su izbacili fantastični The Invincible pre par godina i isto niko nije pričao o toj igri. A rađena po knjizi Stanislawa Lama

1 Like

https://x.com/gnarlywastaken/status/1934195528398758383?t=FVFr7U5QG6QYflYLkHgmxQ&s=19

Damn, pogrešio sam, oni prave Into the Fire…

Mislim na Starward Studios, mislio sam da oni radili i na The Alters ali je sve in house. 11bit je samo publishovao The invincible, ali svakako, do jaja nos imaju za igre.

1 Like

Ja svako malo vidim neki post gdje neko preporučuje “The Alters” ali možda mi samo algoritam plasira to jer sam pratio uvijek tu igru od kad je najavljena prvi put prošle godine. Jer nema nešto baš puno sad igrača barem na Steamu.

Auu kako igra zna da bude stresna ljudi moji…prezivis nekako oluju, ali kako se priblizava sunrise, bukvalno ne znas sta ces pre. Mora da juris resurse, treba ti covek na miningu, treba ti covek u basti, jedan u kuhinji, naucinik na istrazivanju, jedan na workbenchu, pa tehnicar na odrzavanju, pa onda ih kombinujes, a moras da resis kvest, pa trci gore dole, a mora da resavas questove. Jos treba da im titras jaja jer su cesto ljuti, tuzni, umorni…pa jedan hoce kuvanu hranu, drugi hice teretanu, treci hoce svoju sobu jer je nenaspavan, a zavisis od njihovog emotivnig statusa. Pa se razbole ili povrede pa lekara i lecenje…a da ne pricam o problemima sa bazom i menadzmentom. Zalihe nestaju, pa nemas gde da ih drzis, mora da pravis veci storage i 100 drugih cuda muda. Znaci kako su igru koncipirali, svaka im cast! Zavrsio sam Act 2 i osecam se iscrpljeno kao da sam licno fizikalisao! Igra je ludilooo

1 Like

Zavrsih igru! :ok_hand:

Next level gamer

1 Like

Ja pa 2 mesta prazno