Terminator Resistance

Opa, sta je ovo, vidim igra izlazi vec za 2 meseca,

1 Like

Samim tim da niko nije cuo za igru ne samo ti, vec obecava :joy:

1 Like

Pa dobro tek danas je najavljena : )

Iskreno meni ne izgleda lose (jedino mi je smor malo sto je izgleda igra iz prvog lica), ne ocekujem sad ni neko remek delo ili neku igru koja ce pomeriti granice ili vec sta ali mogla bi da bude sasvim OK igra smestena u svet Terminatora.

Kontam da ne može gore od onog Terminator smeća iz 360/PS3 ereā€¦

1 Like

Al ko dozvoli ovim kompanijama da prave ove igre koje su bukvalno kao neka VR 360 tura gde vidiÅ” neke ā€œupečatljiveā€ scene iz originalnih filmova?
Kamion iz drugog dela, robot koji puzi ka protagonisti bukvalno iz prvog dela.

Ne očekujem niŔta specijalno iako baŔ puno volim ovu franŔizu.

S obzirom da igru pravi teyon koji je pre 5g izbacio igru o rambu veruj mi da moze da bude 5 puta gore od tog starog terminatora iz 360/ps3 ere lol
Evo malo da se podsetite kako je rambo izgledao :smile:

https://m.youtube.com/watch?v=HMCnpVIeGwo

1 Like

Å ta je ovo leptenejebo, Operation Wolf za Commodore? :joy:

Ahahahah ko se seca Ramba sve mu je jasno, ovaj studio ne moze da izbaci dobru igru posto sahranjuju licence jednu za drugom. Ova igra ce biti isto kao i rambo cover i pucanje bez kontrole likaā€¦ Ugl smece u svakom smislu, jos ako su dialozi i muzika uzeti iz filmova pa to ce biti haos

Jako brzo dolazi u gamepass :smiley: JoŔ ako budu lagani ačivmenti :smiley:

Dok mi ne dosadi :laughing:

1 Like

Da vadim temu iz naftalina, ali posle zavrzlame i ā€žkomplikovaneā€œ igre kao Deathloop, morao sam malo da opustim mozak. Posto nemam trenutno (do MWII) neki MP da igram, a da nije na silu, resio sam da precrtam ovu igru sa wishliste gde stoji jos od izlaska.

Igra je po grafici i ambijentu vrhunska, uboli su onaj osecaj nostalgije iz T2, Judgement Day. Pogotovo nocu. Cak je i gameplay sasvim utegnut, ali to je to. :grinning: Po strukturi igre i kretanju po nivoima, podseca me na period half life-a, i shootera iz tog perioda. U prevodu sasvim sasvim jednostavno i vanila i bas nista posebno. Ali mislim sa je sama atmosfera i moja zelja da lupam screenshotove dovoljan motivator da ponovo pokrenem igru. :slightly_smiling_face:

Ovo i Biomutant su mi bile dve igre koje su me kopkale vizuelno, a znao sam po utiscima drugih da nisu nista posebno, pa mi je bilo i cent dati. Ali eto, mogu obe igre da precrtam sa liste, stim sto ce mi ova igra ostati u mnogo boljem secanju nego Biomutant.

2 Likes