Steam Box PRICE REVEALED!

Video sam ovo na Machinima malopre, nadam se da nije niko nista postavio o tome, ja sam ovo prvo video pa me zanima jel ima jos nekih informacija?
Ovaj steambox je najavljen, ali evo i nekih informacija, i kazu da je Valve potvrdio cene:

https://youtu.be/khX9sWi834E

To je Piston, ranije je potvrdjeno da nije Steambox.

Koja je ovo voznja na 1:20?

To ti je NFS Run i da ovo je zvanicno potvrdjeno kao zasebna stvarcica i da Valve razvija nesto drugo.

Apsolutno nigde na netu nema Steambox Pricing news.

Evo ovde je objavljeno (sam kraj).A to sto Lara radi u 10-15 frejmova nije bitno ._…

Ništa to nije zvanično.

nadam se da nije niko nista postavio o tome

Postavio sam ja juce vest na glavnoj strani.

Soma dolara? ROFL
Za te pare se moze zverina od pc-a napraviti koja ce gurati sve na max jos 5 godina.

Naravno da ne moze. Ali da je skupo, jeste.

Nove konzole ce biti 350 dolara i gurace nove igre na max neke dve godine, igre ce biti optimizovane specijalno za njih itd dok ce ovo cudo glumeti pc i pokusavati da gura pc naslove bezuspesno.

Šta lupate ljudi, SteamBox cena nije objavljena! Prestanite da bunite decu.

Postavio si informacije o racunaru sa kodnim imenom “Piston” kompanije Xi3 . Modularnom racunaru koji je predstavljen na CES-u, ove godine. To je samo jedno od resenja koje Valva razmatra da bude osnova za Steambox. Po pisanju casopisa “Edge”, u martovskom broju, Steambox se ocekuje tek 2014. godine. Trenutna cena ovog racunara jeste $1000, sto ni u kom slucaju ne znaci da ce Steambox biti $1000

Znam sta sam postavio, hvala. Informacija o tome nalazi se u tekstu, da nije Valve-ov raucunar.

Šta lupate ljudi, SteamBox cena nije objavljena! Prestanite da bunite decu.

Za zabunu su krivi iskljucivo novinari, koji listom nazivaju Piston “Steambox”.

Naravno da Valve nije jos nista odlucio i da se jos nista ne zna.

Jesi. Nisam video u prvom citanju. Moja greska, izvini.

Nove igre na max? Pa konzole nemaju podesavanja, a niti jedna multiplatform igra nije bolje izgledala na konzoli nego na kompjuteru.

Ekvivalent maxu sa kompjutera

Tu cenu i koliko ce sta gurati cemo tek videti, nemojte da bude zabune, nit je nesto izaslo, nit znamo kako ce biti. Ali sto se tice ove vesti, ja koliko sam skapirao je da ce te stvari moci da se menjaju na ovom pistonu, pa tipa imas verziju od 1000 dolara, i ovu od 350 i kako god bilo.
A prednost je sto koliko sam ukapirao nije veliko, lako se prenosi, nemas sta da petljas oko njega. Kako kome, ja sam narucio nove komponente, graficka mi stize sutra, od ponedeljka moram da vidim sta uopste ima po nasim prodavnicama na lageru, pa cu se igrati na kompu dok ne bude next gena i dok se ne pokaze. :slight_smile:

Nisi mogao da naručiš APU jer još nije u prodaji :slight_smile:

APU funkcioniše drugačije nego običan CPU+GPU+MB. plus ovo nisu komponente kao što sada možeš da kupiš u slobodnoj prodaji.

APU-i će se pojaviti u prodaji tek posle leta.

Izvinjavam se sto sam lose napisao trebao sam da odvojim enterom. :slight_smile: Mislio sam da kazem da se ne udubljujem mnogo u steambox posto cu uzeti nov komp, bez APU, pa sa njim da sacekam novu generaciju i vidim sta ce da ponude. :smiley:
A APU kad li ce kod nas i da se pojavi, ja evo pokusavam da nesto skarabudzim, ali ovi ljudi kao da ne vole novac, pa kad ih pitas za skuplje komponente nit znaju kad ce da stigne nit imaju nit mogu da dobave posto nisu uvoznici. Mislim kapiram da se to kod nas slabije prodaje…