State of Unreal Livestream: A Glimpse of Next-Gen Gaming

Ok, ovo je sada stvarno impresivno. Svaka čast…

1 Like

bas sam odgledao sad deo s automobilom u dzungli, vilica mi na podu iskreno

1 Like

Upravo gledam, bolest.

Takodje. Nestvarno. Onaj deo kad dropuje onu stenu pa se docrta samo da se poveze, bolest

Neverovatno. :exploding_head:
Dajte sada jos igre.

Nekad je barem pet ovakvih igara dolazilo sa novom konzolom. A sad, prodje generacija leptenejebo dok dobijemo pravi nextgen.

2 Likes

A jbg, pre je mnogo manje novca i posla bilo za napraviti igru u vreme x360 i ps3. Danas pored svih realisticnih animacija, grafike, nove tehnologije itd ceo razvoj jedne takve igre oduzima resurse samo tako i treba mnogo vise ljudi, vremena, o novcu i da ne pricam.

Hoce li vise neka krstena UE 5 igra :sweat_smile: Za sada je tu samo Fortnite :joy:

Hellblade II čini se.

Elem konačno da vidimo biljke a ne samo stenčuge u UE5 :fire::fire::fire:.

Taj deo sa džipom je površine 4x4km a proceduralno je generisan od terena veličine 250x250m. Ako se malo bolje zagleda, vide se ponovljeni delovi, ali tom brzinom dobiti takav rezultat je neverovatno. Takođe level dizajner može sve to ručno da sredi gde zatreba. Impresivna tehnologija svakako :exploding_head:.

Ne mogu ni da zamislim šta će magovi iz Coalitiona da urade sa ovim :scream_cat:.

2 Likes

Ja ne vidim da su igre mnogo odmakle od te generacije, tada je bilo impresivnih naslova koji su pomerili granice. Većina serijala tada započetih se razvlači i danas, GeoW i Uncharted kao primer. Meni su poslednje dve generacije samo evolucija ps3/x360 ere, dok je ta generacija bila revolucija u odnosu na ps2.

2 Likes

Real state of Un-real.

Mogu da se zakunem da je FH5 isto ovako izgledala na E3. :sweat_smile:

Pa jeste, tad su naslovi bili raznovrsniji, rizikovali su sa gomilom novih ip-eva, danas se nikom ne ulazu milioni i milioni dolara za novi ip koji moze da fail-uje i radije ce da prave nastavke poznatih fransiza jer im je to neka sigurica. Zato jedva i da ima AAA novih igara, a da nisu nastavci ili remake.

2 Likes