State of Play najavljen, 6. avgust

Sa znakom uzvika, da ne bi posle bilo uobičajenog razapinjanja :laughing:

Cenu za PS5 ćemo dobiti 2022 ovim tempom.

Kada svi hoće ultimativnu mašinu za 400 novčanica(ako može i manje) :grin:

1 Like

Iskreno mislim, da Sony ima PS5 od $399 da bi to do sada objavili. Jer manje od toga neće biti sigurno. Ako je $399, zašto čekati poslednji trenutak ili kalkulisati sa tom informacijom?

Pa što MS čeka ako se isto priča da hoće da ide ispod cene ps5? Ako je XSX 400$, kao što kruže priče, ne vidim zašto onda i MS čeka sa objavom. Sony svakako neće biti jeftiniji od 400$, tako da više čudi da MS sa jačom konzolom ne izbacuje cenu.

1 Like

Jer je teško da će XSX biti $400. To su samo želje. MS “može” da ide na $400 ako želi da gubi novce na konzoli, ali je konzola u $500 domenu (i moguće da tada gube, samo malo manje).

Da je XSX $400 to bi već bilo objavljeno, ali s obzirom da je jača konzola nikoga ne bi čudilo da je $500. MS ima više prostora da štima svoju cenu. Ako je PS5 $500 i košta isto kao jača konzola, to nije baš povoljan ishod za Sony. Posebno ako se desi Lockhart za $250/$300.

Pa nek se onda igraju mačke i miša a cenu ćemo saznati dan pred izlazak konzola :laughing:

1 Like

Bukvalno.

450€-$ obe konzole :smiley: Samo je pitanje kada će to objaviti. Mada sada idu glasine da će PS5 biti živeti samo 5. godina. I to će da vidimo kako će zapravo izgleda.
https://youtu.be/WkjyT_lua0M

Realno i XSX ce imati 3-4 dok ne izbace neki pro ili kako ce se vec zvati…

Iskreno, bolje da menjaju celu generaciju na 5, nego da izbacuju mid gen nakon 3.

Bolje ali sigurno ce biti tako, pogotovu ce Microsoft tako uraditi. Fazon kao danasnji telefoni…

Vec uveliko par godina telefoni kostaju po 800-1000e, za koje vec za manje od godinu dana izadje zamena i noviji model. Aa ljudi bi za male pare da dobiju jaku konzolu koja ce da traje 5-7godina.

1 Like