Stari HDD na novi Xbox

Da li je moguce da stari hard disk sa arcade verzije stavim na novu verziju i kako??

Naravno da je moguce :smiley:
Evo ti ovaj snimak nadam se da ce ti pomoci :slight_smile:

Reseno. Hvala.

Ali imam jos jedno pitanje, a da ne otvaram novu temu.

Naime stari wirelless dzojstici ne rade na novom xboxu. Svetle sva 4 svetla, tj. pale se i gase neprekidno. A novi crni gamepad radi normalno.
Sta je problem?

nisi ih upario sa konzolom, rade rade 100%, imas ono sync dugme na konzoli i sync malo dugme kod onog jecka na kontroleru vrte se lampise u krug tako znas da si aktivirao sync.
Na slimu ti ne treba case mozes samo da ga naciljas i ubodes i on ce stojati onako i raditi, jack je kao na HDD tj sata konektor.

Jeste, za dzojstike radi hvala!! :slight_smile:

Za HDD sam ukapirao preko jutjuba, samo treba da nabavim odgovarajuci srafciger, jer su oni srafovi bas smor.

Inace, jos jedno, poslednje pitanje. Provalio sam da ovaj moj slim ispusta bas topao vazduh kroz otvor za ventilaciju. I to bas bas topao vazduh, posle pola sata-sat. Citao sam na netu, kazu da tako treba da bude, kako bi izbegao pregrejavanje koji su mucili arcade verzije.

E sad, jel to tacno ili nesto ne valja sa ventilatorom?

Sve je u redu, i kod mene izbacuje tako topao vazduh

Naravno da ispušta topao vazduh jer su procesor i grafički čip na jednom mestu greje se skoro ko prokleti ksenon( najgori boks što se hlađenja tiče) zato je po meni džasper najbolja mašina on je hladan ko led a vazduh koji ispušta je topo koliko i vazduh sredine u kojoj se nalazi nebitno dali radi pola sata ili 24 sata ! Nebih menjo DŽASPER za SLIM pa da mi ponude i pozlaćenu SLIM verziju.