Starfield {MT}

Izašao trailer za Shattered Space. Zanimljivo izgleda. Kao što je 99% ljudi pretpostavljalo, centralna tema je House Va’ruun. Valjda još 1 update stiže danas.

1 Like

Bez sarkazma, od may updatea kao da su ozbiljnije shvatili i dali gas. Izbacili trekers alliance, njihove misije i bounty sistem, craftable ammo, creation kit.
Jebeno samo što danas konačno sredih svih ~30tak modova da rade sa may update i sad mi neki sjebao audio, fck

Konačno ubacili color filter removal, igra izgleda daleko lepše…

Sad pogledah šta je zapravo creation kit, store gde se prodaje sve i svašta :rofl:
Sad neke stvari imaju smisla, ajd ok da su stavili ships, kozmetiku i sl, ali misije iza paywalla, scummy nema šta

2 Likes

IMG_5253


IMG_5251
IMG_5250

3 Likes

Mali update na ovo. Baš su džukci :smiley:
Pošto sam kupio premium ediciju dobio sam tih 1000 creations creditsa.
Recimo ovaj vulture pack od 700 credsa što je bio na trejleru, ljudi su stekli utisak da će biti free,

Misija (srednje dužine) i najjače oružje u igri za sada, iza paywalla, 7 dolara valjda koliko sam skontao.
Videh kod nekog streamera oružje u akciji, igra lik na extreme +71% xp gain kao i ja, oružje bukvalno obesmisli sve, one shotuje apsolutno sve sa ogromne distance bez da ga skontaju, još ni nikakav recoil nema pa ne mora ni da se zadrži dah dok se nišani. Plus može da se moduje na workbenchu bez da se ima ikakvih skillova, da mu se doda silencer i extended mag.
Klošari su stvarno

edit: taman se razmišljam da kupim ovaj vulture pack, kad ono net pun komentara da je oružje mnogima sjebano, u smislu ne radi reload :rofl:
Zato ovaj deluxe boost pack od samo 100 creditsa FENOMENALAN, nije ni skup, a koristi se opet tokom celog playthrougha

E, i ovaj trackers alliance, uvodi novi currency, pa ima merchant u hqu, za jedan komad se kupuje random rare item, 2 epic, 3 legendary.
Pošto je trenutno u opticaju samo 1 bounty dobije se samo 1. Ali zato u većini dungeona boss chest sadrži još 1, dodatni incentive da se rokaju

Vidim da su performanse puno poboljšali, igra mi se baš svidjala i pre, ali sam je obrisao zbog jako loših performansi na kompu sa R5 5600 i Rtx 3070. Baš sam je malopre skinuo preko gejm pasa, čekam da postavim novo hladjenje i javljam utiske. Naravno koliko mi ispiti dozvole xD

1 Like

3 Likes
2 Likes

Nisam još stigao da pogledam intervju, pogledaću obsvezno. Vidjeh prije koji dan da he Matty napisao da radi na najvažnijem videu u životu, pretpostavio sam da pravi neki reveal svoje igre pošti prave neku ali izgleda da je pričao o ovom intervjuu sa Todd-om, što ne čudi jer je karijeru počeo kao Bethesda fanboy.

Ovo da je Shattered Space cijeli handcrafted me izuzetno raduje. Proceduralna generacija i nedostatak eksploracije mi je najveća mana Starfielda, bukvalno fali ono što je najbolje u Bethesda igrama.

2 Likes