Izašao trailer za Shattered Space. Zanimljivo izgleda. Kao što je 99% ljudi pretpostavljalo, centralna tema je House Va’ruun. Valjda još 1 update stiže danas.
Bez sarkazma, od may updatea kao da su ozbiljnije shvatili i dali gas. Izbacili trekers alliance, njihove misije i bounty sistem, craftable ammo, creation kit.
Jebeno samo što danas konačno sredih svih ~30tak modova da rade sa may update i sad mi neki sjebao audio, fck
Sad pogledah šta je zapravo creation kit, store gde se prodaje sve i svašta
Sad neke stvari imaju smisla, ajd ok da su stavili ships, kozmetiku i sl, ali misije iza paywalla, scummy nema šta
Mali update na ovo. Baš su džukci
Pošto sam kupio premium ediciju dobio sam tih 1000 creations creditsa.
Recimo ovaj vulture pack od 700 credsa što je bio na trejleru, ljudi su stekli utisak da će biti free,
Misija (srednje dužine) i najjače oružje u igri za sada, iza paywalla, 7 dolara valjda koliko sam skontao.
Videh kod nekog streamera oružje u akciji, igra lik na extreme +71% xp gain kao i ja, oružje bukvalno obesmisli sve, one shotuje apsolutno sve sa ogromne distance bez da ga skontaju, još ni nikakav recoil nema pa ne mora ni da se zadrži dah dok se nišani. Plus može da se moduje na workbenchu bez da se ima ikakvih skillova, da mu se doda silencer i extended mag.
Klošari su stvarno
edit: taman se razmišljam da kupim ovaj vulture pack, kad ono net pun komentara da je oružje mnogima sjebano, u smislu ne radi reload
Zato ovaj deluxe boost pack od samo 100 creditsa FENOMENALAN, nije ni skup, a koristi se opet tokom celog playthrougha
E, i ovaj trackers alliance, uvodi novi currency, pa ima merchant u hqu, za jedan komad se kupuje random rare item, 2 epic, 3 legendary.
Pošto je trenutno u opticaju samo 1 bounty dobije se samo 1. Ali zato u većini dungeona boss chest sadrži još 1, dodatni incentive da se rokaju
Vidim da su performanse puno poboljšali, igra mi se baš svidjala i pre, ali sam je obrisao zbog jako loših performansi na kompu sa R5 5600 i Rtx 3070. Baš sam je malopre skinuo preko gejm pasa, čekam da postavim novo hladjenje i javljam utiske. Naravno koliko mi ispiti dozvole xD
Nisam još stigao da pogledam intervju, pogledaću obsvezno. Vidjeh prije koji dan da he Matty napisao da radi na najvažnijem videu u životu, pretpostavio sam da pravi neki reveal svoje igre pošti prave neku ali izgleda da je pričao o ovom intervjuu sa Todd-om, što ne čudi jer je karijeru počeo kao Bethesda fanboy.
Ovo da je Shattered Space cijeli handcrafted me izuzetno raduje. Proceduralna generacija i nedostatak eksploracije mi je najveća mana Starfielda, bukvalno fali ono što je najbolje u Bethesda igrama.
Sto se mene licno tice Starfield nije uspeo da me odrzi budnim ni najmanje. Igra je repetativna, koliko sam video cela prica jeste sakupljanje onih artifakta i moci. Iako sam usao u igru prilicno hajpovan i s’ misljenjem da ce bas da mi se svidi, ispostavilo se suprotno. Planete su prazne, spejsip ne koristis gotovo uopste osim u borbama koje se meni licno ne dopadaju. Sve je fast travel, gradovi nemaju puno toga da ponude, a pucanje sa banditima je nezanimljivo. Neko vreme nakon pronalazenja prve moci sam odustao i izbrisao igru, davno mi se to nije desilo. Ocekivao sam puno vise, da je barem storyline dobar pa da vuce igru…A sto se tice ispita polozio sam, imam srece da mi se Starfield nije toliko svideo
Drugi playthrough, došao do lvl 99, sve moguće side questove i aktivnosti obavio. Ubacio i mod za legendary space bounties pa je i to sigurno pored extreme difficulty uticalo na ovako visok lvl. Na prvom sejvu sam bio oko 80tog kad sam prošao kroz unity. I hajd rekoh da odradim main story, da ovaj put sačuvam saru i onda nekih 5 6 kasnije skontam da se nisam bondovao sa barretom i nisam pokupio njegov power
Ispeglali su dosta bugova u questovima, ali loot ovaj put katastrofalan. Oružje ok, ali zato armor helmet i pack ni za leka
cela, jedini brat koji igra igru milenijuma
Ja nisam igrao, privlaci me ali nikako da krenem. Krenuo sam jednom, dosao do prvog letenja i neko nenormalno vreme mi pokazao da ce mi trebati do sledece tacke i tu sam ugasio. Ima li nekog fast travela?
Sad bih mozda uskocio opet jer ima 60fps mod
Jbg volim rpg, odgovara mi setting, a ddogma podbacila sa optimizacijom i onda nije da imam neki izbor. Fina je igra, malo cimanje dok se nabaci 30tak modova ali jbg.
@Zaggin
Pa zavisi sad ako putuješ iz sistema u sistem moraš da imaš bar neki power bar uložen u grav drive. To im je fazon kao tehnologija za putovanje brže od svetlosti. Nešto se ne sećam da je ikad trebalo preterano dugo, uglavnom je jump po par sekundi, mislim 7 ako imaš jedan poen aktivan u grav drive, sa 2 skrati na 4 sekunde countdown itd.
Ima fast travel ali je malo specifičan, nekad neće da radi, moraju da te skeniraju uc ili freestar da li imaš contraband u inventoryju ili cargu broda. Nekad se triggeruje nekad ne
30 modova je sve sto sam procitao. Sta si toliko budzio?
Pa šta znam, bolji flashlight, skip docking animacije, skip intra, videa pri paljenju igre Uglavnom qol imrovements. Neke budžotine grafike, e da, guzatije žene haha, neki novi delovi za ship building, ima svega
Odgledao i video svašta, ali mi se misli stalno vraćaju na Shuttered Space. Gomila sadržaja u ekspanziji.