Star Wars: Squadrons

1 Like

Super. Samo sada da prikažu gameplay, kako to zaista izlgeda, koliko igrača itdā€¦

5 vs 5. Procitah na polygon-u.

1 Like

Ovo bi bila fantastična igra za vr

Uzas. Uzas. Uzas.
Ugasili su podrsku za SW Battlefront 2 da bi izbacili jos jednu glupavu MP igru. Taman kada je BF 2 bio u vrhuncu oni ga zamene ovi govnetom. Ako je zaista u pitanju multiplayer tie fighter battle onda je to jedno golemoo razocarenje. EA treba da se zakopa pod zemlju. :angry:

Ovo je radio EA Motive dok BF radi DICE, tako da ne verujem da bi drugi studio radio DLC.

1 Like

U SWBF2 ima upravo ovakav mod i samo je falilo malo viŔe misija.
Zaista mi nije jasna logika kojom se vode u EA, ali neka im bude.

Da je igra za VR, onda bi to bila totalno druga stvar, jer ona misija iz SWBF1 u VR je po meni neŔto najbolje Ŕto sam iskusio u VR pored Astrobot-a i Moss-a.

Bice za PSVR.

2 Likes

Onda je to totalno druga stvar i diže hajp sa 0 na 100 :smiley:

Ako moze stomak da podnese. Freneticni multiplejer shooteri u VR-u umeju bas da budu jako lose iskustvo. Inace bice i crossplay, evo najave:

Compete in intense 5v5 dogfights, unite with your squadron to tip the scales in monumental fleet battles, and take off in a thrilling Star Wars ā„¢ single-player story. Immerse yourself in the pilotā€™s seat completely with the option to play the entirety of Star Wars ā„¢: Squadrons in virtual reality (VR) on PlayStationĀ®4 and PC with cross-play support.

1 Like

Na papiru ti svemirski vr shooteri zvuce ko ostvarenje sna, al moram da kazem da mi se u praksi nijedan dosad nije posebno svideo. Bolji je osecaj nego samo na ekranu, to bez daljnjeg, al svejedno samo vrtim kokpit dok ne navedem protivnicku letelicu ispred svog nisana.

Imao sam i ja taj osećaj, sve dok nisam probao SWBF1 misiju u VR-u.
Proletanje izmedju OGROMNIH krstarica i ostalih pratećih brodova je jednostavno neverovatan osećaj.
Sve ostalo Å”to sam probao, je zaista imalo samo delić te atmosfere i delovalo je nekako sićuÅ”no u odnosu na ovo. Plus ni kretanje nije bilo na istom nivo-u i delovalo je kao da nisu ni toliko veliki objekti, a ni približno tako impresivno.
Kada se na to doda da samo okreneÅ” glavu, a tamo iza tebe R2D2 pravi bip-bop, osećaj je 100 puta bolji :smiley:

2 Likes

Eh, sada mi se igra u VR-uā€¦ bilo sta. :smiley:

Sad kad sam prevalio 40-tu okretanje glave za 180 stepeni je ozbiljan poduhvat koji pokusavam samo kad bas moram. :smiley:

Probao i ja, nazalost nisam doziveo prosvetljenje. Al rado cu probati opet u ovom squadrons, nikad se ne zna.

ā€œWhere players come to payā€*

1 Like

Sad odgledaoā€¦ NiÅ”ta posebno, pokazali Apex, Sims, malo gameplay ove Star Wars igre, EA Sports i Skate 4 ja mislim. Bilo je joÅ” par sitnijih naslova ali sam im zaboravio imena. I puÅ”taju svoje igre na Steam, tako da su i o tome pričali i eto.

Znači nije bilo novog BF-a.
Dobro je da nisam troÅ”io vreme gledajući event :joy: